Σαντορίνη: Αφαίρεση παράνομων υπαίθριων επιγραφών στον Αθηνιό με εντολή Εισαγγελέα [φωτογραφίες]

απο Cyclades Open
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Επιχείρηση απομάκρυνσης των παράνομων διαφημίσεων και επιγραφών που βρίσκονται στο λιμάνι του Αθηνιού ξεκίνησε σήμερα το πρωί 4 Απριλίου, από τον Δήμο Θήρας μετά από εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Νάξου, όπως δημοσιεύει το santorinimagazine.gr και το ρεπορτάζ της Χαράς Καπότου.

Μέχρι στιγμής έχουν απομακρυνθεί οι διαφημιστικές πινακίδες και επιγραφές από αρκετά καταστήματα είτε με την συνδρομή του Δήμου Θήρας, είτε από τους ίδιους του ιδιοκτήτες.

©santorinimagazine

Για την απομάκρυνση των πινακίδων επιστρατεύτηκαν εργαζόμενοι του Δήμου Θήρας, καλαθοφόρα οχήματα της Διεύθυνσης περιβάλλοντος,  αλλά και ιδιωτικοί γερανοί προκειμένου να καταφέρουν να αφαιρέσουν και να απομακρύνουν τις πινακίδες καθώς αρκετές από αυτές ξεπερνούσαν τα 4 μέτρα.

Φωτογραφίες: santorinimagazine.gr

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προϊσταμένου της Πολεοδομίας, Αστυνομικών και Λιμενικών αρχών,  του Αντιδημάρχων και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. H επιχείρηση με την συνδρομή του Δήμου  θα συνεχιστεί αύριο 5 Απριλίου προκειμένου να απομακρυνθούν  οι υπόλοιπες πινακίδες.

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο santorinimagazine.gr πατώντας ΕΔΩ

Δείτε επίσης