Σαντορίνη: Ακυρώνει τα δρομολόγια το Sun Princess λόγω συνωστισμού κρουαζιερόπλοιων

Σημαντική η εμπειρία των επισκεπτών

απο Cyclades Open
Σαντορινη κρουαζιέρα

Σημαντική η εμπειρία των επισκεπτών για την Princess Cruises Sun Princess – Aκυρώνει τα δρομολόγια της στη Σαντορίνη

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στον επιχειρηματικό κόσμο της Σαντορίνης , και την τοπική κοινωνία, η είδηση ότι ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια το Sun Princess Cruises της Princess Cruises Sun Princess ανακοίνωσε την ματαίωση των δρομολογίων του φέτος  στο νησί.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελή  κρουαζιερόπλοια με τους επιβάτες του να αφήνουν αρκετά χρήματα στην τοπική κοινότητα κατά την επίσκεψη τους.

Ποιοι είναι οι λόγοι της ακύρωσης

Σύμφωνα με δημοσίευμα  η  εταιρεία Princess Cruises Sun Princess ” σε ηλεκτρονικό της μήνυμα αναφέρει πως  οι επισκέπτες που έχουν κάνει κράτηση σε πολλά επερχόμενα δρομολόγια του νέου πλοίου  έχουν ενημερωθεί για μια αλλαγή στο δρομολόγιο, ότι δεν θα επισκεφτούν τη Σαντορίνη στην Ελλάδα, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

“Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι υπάρχει μια αλλαγή στο προγραμματισμένο δρομολόγιό μας. Λόγω συμφόρησης των κρουαζιερόπλοιων, δεν θα επισκεφθούμε πλέον τη Σαντορίνη της Ελλάδας”. “Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και την απογοήτευση που μπορεί να προκαλέσει αυτή η αλλαγή”.

Το πλοίο σύμφωνα με το ηλεκτρονικό μήνυμα της εταιρείας,  θα επισκεφθεί αντί της Σαντορίνης τα Χανιά της Ελλάδας ως εναλλακτική λύση.

Η συμφόρηση των κρουαζιερόπλοιων δεν προσφέρει ευχάριστη εμπειρία στους επισκέπτες

Ο λόγος που αναφέρεται στην ενημέρωση είναι η “συμφόρηση των κρουαζιερόπλοιων”, η οποία υποδηλώνει μια πολύ γεμάτη και λιγότερο ευχάριστη εμπειρία για τους επισκέπτες αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο santorinimagazine.gr

Δείτε επίσης