Σπάρτη: Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος για τα κυνοκομεία της φρίκης

απο Cyclades Open

Τη σύλληψη του αντιδημάρχου Σπάρτης για την υπόθεση των δημοτικών κυνοκομείων της περιοχής, όπου αδέσποτα σκυλιά διαβιούν σε άθλιες συνθήκες και οδηγούνται σε αργό και βασανιστικό θάνατο, όπως αποκαλύφθηκε μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε στην περιοχή η φιλοζωική Save a Greek Stray, ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

“Ο σεβασμός των αδέσποτων ζώων είναι αυτονόητη υποχρέωση κάθε πολιτισμένου ανθρώπου, πόσο μάλλον των αρμοδίων αρχών και των υπευθύνων” τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Όλη η δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου

“Μετά από καταγγελίες για βάναυση συμπεριφορά κατά ζώων στα δύο δημοτικά κυνοκομεία της Σπάρτης διέταξα την άμεση επέμβαση της Αστυνομίας. Έγιναν τρεις συλλήψεις. Ο ένας από τους συλληφθέντες είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, πρώην αστυνομικός. Για το θέμα επικοινώνησε μαζί μου και ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, Γρηγόρης Δημητριάδης, που από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον. Ο σεβασμός των αδέσποτων ζώων είναι αυτονόητη υποχρέωση κάθε πολιτισμένου ανθρώπου, πόσο μάλλον των αρμοδίων αρχών και των υπευθύνων. Ο νόμος είναι νόμος και τηρείται από όλους”.

Πηγή: News247

Δείτε επίσης