Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ξέχασε να σβήσει τα βίντεο» – Οι ισχυρισμοί στη δεύτερη απολογία

απο Cyclades Open

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εκ παραδρομής… ξέχασε να κατεβάσει το βίντεο που αφορούσε την καταγγελία της 42χρονης πρώην συντρόφου του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Αυτό ισχυρίστηκε ο συνήγορος υπεράσπισης του, μετά την νέα απολογία του παρουσιαστή με αφορμή την υπόθεση της 42χρονης.

Όπως φέρεται να ανέφερε ο δικηγόρος του Γεώργιος Δακουράς έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο εντολέας ξέχασε να κατεβάσει το βίντεο και όπως είπε το είχε ανεβάσει παλαιότερα σε μία ιστοσελίδα που δεν έμπαινε τα τελευταία χρόνια και εκ παραδρομής το ξέχασε.

Σύμφωνα πάντως με τις δικαστικές περιπέτειες του Στάθη Παναγιωτόπουλου όπως έγραφε το dikastiko.gr μπορεί να έκανε Χριστούγεννα στα κρατητήρια ο πρώην συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα όμως μετά την σημερινή του απολογία αποφασίστηκε πως θα κάνει Πρωτοχρονιά στο σπίτι του… με τους όρους που του επέβαλε η δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του, και για τη δεύτερη υπόθεση ανάρτησης βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφο του, στο διαδίκτυο. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Η νέα μήνυση, η τρίτη κατά σειρά αφορά άλλη μια καταγγελία για ανάρτηση ροζ βίντεο με άλλη κοπέλα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος χθες απολογήθηκε για παρόμοια υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων ήταν και η καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι λέει ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Γιώργος Δακουράς ανέφερε ότι σκοπός της υπεράσπισης είναι να συνενωθούν οι δύο κακουργηματικές δικογραφίες. «Χρέος της υπεράσπισης είναι να αναδειχτούν οι πραγματικές διαστάσεις των πράξεων. Η σημερινή αντιμετώπιση του κατηγορούμενου ήταν στις διαστάσεις που έπρεπε και προφανώς κρίθηκε ότι δεν ήταν ύποπτος φυγής και ούτε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, καθώς σε 40 μέρες δικάζεται για παρόμοια περίπτωση σε βαθμός πλημμελήματος” σημείωσε, μεταξύ άλλων .

Πηγή: dikastiko.gr / Grtimes.gr

Δείτε επίσης