ΣΥΡΙΖΑ Νάξου: Το έργο για το φράγμα του Τσικαλαριού αργοπεθαίνει…

απο Cyclades Open

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάξου με ανακοίνωσή της, δηλώνει παρούσα και ενεργή στα τεκταινόμενα του τόπου μας. “Συνεχίζουμε δυναμικά την παραγωγή πολιτικής με την παρουσία μας στην τοπική κοινωνία, αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα και προτείνοντας λύσεις” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στο επίκεντρο βάζει το φράγμα του Τσικαλαριού που μέχρι στιγμής έχει μείνει στα …πολλαπλά εγκαίνια με αφορμή τις εκλογικές αναμετρήσεις.

“Το 2023, έτος πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων, και πολιτικών αλλαγών, τελειώνει χωρίς καμιά ουσιαστική αλλαγή ή πρόοδο στα θέματα του νησιού μας. Το ΦΡΑΓΜΑ του ΤΣΙΑΚΑΛΑΡΙΟΥ, ένα εμβληματικό έργο που θα έλυνε το πρόβλημα νερού στο νησί μας, (3εκ.κυβικά νερού), βοηθώντας τον πρωτογενή τομέα που κυριολεκτικά αργοπεθαίνει, βρίσκεται σε τέλμα. Η ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα, είναι αυτή που διαφοροποιεί το τουριστικό προϊόν της Νάξου, καθιστώντας το μοναδικό στις Κυκλάδες” σημειώνει. Οι βολές ευθείες προς τους θεσμικούς παράγοντες: Βουλευτές Κυκλάδων, δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι, αντιπεριφερειάρχης και έπαρχος.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:Δείτε επίσης