Συσπειρώνονται η ΕΛΛΕΤ και Περιβαλλοντικές Οργανώσεις για την προστασία των Κυκλάδων- Ψήφισμα για την Προστασία τους

απο Cyclades Open

“Εντός των ημερών θα εκδώσουμε ένα κοινό δελτίο τύπου με περιβαλλοντικές οργανώσεις της Χώρας ζητώντας την προστασία των Κυκλάδων από τις απειλές που δέχεται εξαιτίας της ανεξέλεγκτης ανάπτυξης του τουρισμού” δήλωσε στο SantoriniMagazine η Ιδρύτρια και Αντιπρόεδρος της ΕΛΛΕΤ Λυδία Καρρά.

Με την Λυδία Καρρά συναντηθήκαμε στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν οι περιβαλλοντικές οργανώσεις , ομάδες και οι φορείς του νησιού στο πλαίσιο της ημέρας περιβάλλοντος στέλνοντας  Σήμα κινδύνου από την Σαντορίνη στο πλαίσιο των δράσεων του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας,  για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Ψήφισμα για την σωτηρία των Κυκλάδων ετοιμάζεται να κάνει το γύρω του κόσμου

“Θα δώσουμε ένα μεγάλο αγώνα για τις Κυκλάδες και εμείς- η ΕΛΛΕΤ μαζί με όλους τους άλλους” δήλωσε στο SantoriniMagazine η Λυδία Καρρά. “Ετοιμαζόμαστε να μαζέψουμε υπογραφές, χιλιάδες υπογραφές από τους Κυκλαδίτες και από όλο τον κόσμο . Να υπογράψουν ότι θέλουμε μια πραγματικά βιώσιμη ανάπτυξη για τις Κυκλάδες και όχι πια την μονοκαλλιέργεια των τεράστιων ξενοδοχείων και να πάψουν πια οι Στρατηγικές επενδύσεις για τα κορεσμένα νησιά. Τελείωσε δεν αντέχουν άλλο”

Πηγή: santorinimagazine.gr/Χαρά Καπότου

Δείτε επίσης