Τα διεθνή ΜΜΕ προτείνουν Αμοργό για το καλοκαίρι του 2023

απο Cyclades Open

Στους δημοφιλέστερους προορισμούς, που επιβάλλεται να επισκεφτούν οι παγκόσμιοι ταξιδιώτες  μέσα στο 2023, κατατάσσεται η Αμοργός. Το διάσημο ταξιδιωτικό περιοδικό Conde NastTraveller, με εκατομμύρια αναγνώστες, παρουσίασε στην διαδικτυακή σελίδα του τα 26 πιο ελκυστικά ελληνικά νησιά για επίσκεψη το 2023, συμπεριλαμβάνοντας στη λίστα και το νησί του Απέραντου Γαλάζιου.

Η Αμοργός με τη μοναδική Χώρα, τα κρυστάλλινα νερά, το οργανωμένο δίκτυο μονοπατιών, την μοναδική φιλοξενία, την απολαυστική γαστρονομία,  τα πανηγύρια, τα ήθη και τα έθιμα. Μέσα από το άρθρο προβάλλεται η μοναδική αύρα της Αμοργού και η αυθεντικότητα της ταξιδιωτικής εμπειρίας που θα βιώσει ο επισκέπτης.

H Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας Πόπη Δεσποτίδη δήλωσε  «Η Αμοργός έχει κερδίσει επάξια τη θέση της στα διεθνή μέσα τουρισμού. Με όραμα και στρατηγική έχουμε καταστήσει την Αμοργό ελκυστικό προορισμό τόσο για την περίοδο του Πάσχα όσο και για τις καλοκαιρινές διακοπές. Εργαζόμαστε με γνώση και σχέδιο για να αποτελέσει η Αμοργός επιλογή τουρισμού –εμπειρίας όλο το χρόνο

Δείτε επίσης