Από την Τήνο στη Σύρο για μία ακτινογραφία μέχρι να διορθωθεί η βλάβη στο Κ.Υ. Τήνου

Η 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου για τη βλάβη του ακτινολογικού του Κ.Υ. Τήνου

απο Cyclades Open

Το βράδυ της Τρίτης 11/01/2022 η 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου εξέδωσε Δελτίο Τύπου σχετικά με τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο Κ.Υ. Τήνου μετά τη βλάβη στο ακτινολογικό μηχάνημα.

Για τα προβλήματα δείτε Τήνος: Για ακτινογραφία δέχεστε;

Στο Δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι το απαραίτητο ανταλλακτικό έχει παραγγελθεί και εντός των επομένων ημερών αναμένεται η εισαγωγή του στην Ελλάδα, και η τοποθέτησή του στο ακτινολογικό μηχάνημα του Κ.Υ. Τήνου…μέχρι τότε οι έκτακτες περιπτώσεις θα αντιμετωπίζονται από το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Αναλυτικά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγ. Ιωάννης Ρέντης, 11-1-2022

Σε απάντηση των αναρτήσεων, που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τη βλάβη, που παρουσίασε το ακτινολογικό μηχάνημα του Κ.Υ. Τήνου, έχουμε να σας αναφέρουμε τα εξής:
Αμέσως μόλις υπεβλήθη από τη Διοίκηση του Κ.Υ. Τήνου το αίτημα επισκευής του ακτινολογικού μηχανήματος, του οποίου υπέστη βλάβη ο λαμπτήρας φωτεινής επικέντρωσης, οι αρμόδιες Υπηρεσίες της 2ης Υ.Πε. προέβησαν σε όλες τις επιβεβλημένες ενέργειες για την ταχύτερη δυνατή επίλυση του προβλήματος. Ειδικότερα, άμεσα αποφασίστηκε η έγκριση πιστώσεως για την επισκευή του ακτινολογικού μηχανήματος με δέσμευση των απαιτουμένων ποσών από τον προϋπολογισμό της Υ.Πε. και εδόθη σχετική εντολή στην Οικονομική και την Τεχνική Υπηρεσία της Υ.Πε. προκειμένου να επισπεύσουν τις δέουσες ενέργειες.

Το ανταλλακτικό που χρειάζεται για την αποκατάσταση της βλάβης, έχει ήδη παραγγελθεί από την κατασκευάστρια εταιρία GE HEALTHCARE Α.Ε. κατόπιν επικοινωνίας μας μαζί της και εντός των επομένων ημερών αναμένεται η εισαγωγή του στην Ελλάδα και η τοποθέτησή του στο ακτινολογικό μηχάνημα του Κ.Υ. Τήνου.

Μέχρι τότε οι επείγουσες περιπτώσεις, που χρήζουν άμεσης διενέργειας ακτινοδιαγνωστικού ελέγχου, θα καλύπτονται από το Γ.Ν. Σύρου.

Το Δελτίο Τύπου της 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου εδώ

Δείτε επίσης