Το 2o Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ Μαθητών Τήνου είναι γεγονός!

απο Cyclades Open
2ο Καλλιτεχνικο Φεστιβαλ μαθητων Τηνος Κυκλάδες

Στόχος του φεστιβάλ είναι η παρακίνηση των μικρών μας φίλων να ασχοληθούν με την τέχνη που αγαπούν και να λάβουν μέρος σε ένα εμπνευσμένο πολυθεματικό καλλιτεχνικό φεστιβάλ στο οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν τις  καλλιτεχνικές τους δημιουργίες. 

Το φεστιβάλ θα διοργανωθεί στις 5 & 6 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού σχολείου Τήνου υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου. Στο φεστιβάλ & στις αντίστοιχες κατηγορίες θα μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές όλων των τάξεων από την πρώτη Δημοτικού έως την τρίτη Λυκείου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο φεστιβάλ έως τις 31/03/2024 στο email: dim_panel@yahoo.gr

Στο email είναι απαραίτητο να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του γονέα & του μαθητή, η ηλικία & η σχολική τάξη του μαθητή, το τηλέφωνο επικοινωνίας του γονέα & η κατηγορία – ες  που θέλει να δηλώσει συμμετοχή. Η συμμετοχή στο φεστιβάλ θα είναι δωρεάν.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα παρουσιαστεί η θεατρική διασκευή του έργου: «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών» από το εφηβικό τμήμα του καλλιτεχνικού εργαστηρίου Δημήτρη Πανέλη.

Κατηγορίες δήλωσης συμμετοχής στο φεστιβάλ: 

Πρωτότυπη μουσική (μπάντα ή σόλο).  

Πρωτότυπο ποίημα.  

Πρωτότυπη φωτογραφία.   

Πρωτότυπη χειροποίητη κατασκευή έργου τέχνης.

Πρωτότυπη χορογραφία.

Το φεστιβάλ θα υλοποιηθεί υπό την επιμέλεια του καλλιτεχνικού εργαστηρίου του ηθοποιού & σκηνοθέτη Δημήτρη Πανέλη.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνηση, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6909148182.

Πηγή: tinosdoday.gr

Δείτε επίσης