Το Andros’ Cycladic Tourism Network στην ITB

απο Cyclades Open

To  Andros’ Cycladic Tourism Network θα συμμετέχει στην τουριστική έκθεση, ITB Berlin, ψηφιακά και θα επιδιώξει, όπως πάντα, να αναδείξει τόσο το νησί όσο και τα μέλη του.

Γίνε μέλος! Στήριξε τη προσπάθεια τουριστικής προώθησης της Άνδρου!

Πληροφορίες στη σελίδα του Andros’ Cycladic Tourism Network  

Η μεγάλη αυτή προσπάθεια που γίνεται στο νησί της Άνδρου ξεκινά με την ίδρυση και λειτουργία της εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΔΡΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (Cycladic Tourism Network of Andros) και διακριτικό τίτλο CTN Andros, αποκλειστικά από ιδιωτικές επιχειρήσεις της Άνδρου, ενεργές στον τουριστικό χώρο.

Ο σκοπός της εν λόγω εταιρείας συνίσταται κυρίως στην τουριστική και γενικότερη ανάπτυξη του νησιού και γενικά στην έρευνα, μελέτη, επικοινωνία, και παρέμβαση πάνω σε θέματα που αφορούν την αναβάθμιση της ποιότητας της παροχής υπηρεσιών, της κοινωνικής και οικονομικής ζωής και την προστασία του φυσικού και κοινωνικού περιβάλλοντος, συνεισφέροντας στις προσπάθειες για κοινωνική ευημερία και αειφόρο ανάπτυξη και συμβάλλοντας στην ανάδειξη κοινωνικών και επικοινωνιακών ζητημάτων αιχμής, είτε αυτοτελώς, είτε μέσα από το συντονισμό δράσεων, γνώσεων και πόρων με άλλους φορείς με κοινό σκοπό.

Το Δ.Σ. της εταιρείας έχει κάνει επιλογές για την στρατηγική μας προώθηση και προβολή με την πλέον κατάλληλη για την Άνδρο μελέτη με προτάσεις για να επιλεγούν οι ενέργειες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο της Άνδρου, εκτός των μηνών αιχμής Ιουλίου και Αυγούστου.

Τέλος, στόχος της εταιρείας είναι η γνωριμία και η σύνδεση των μελών της μέσα από την προσωπική επαφή, για τη δημιουργία μιας συγκροτημένης μεγάλης ομάδας επιχειρηματιών του νησιού. Έτσι θα εκλείψει το γνωστό σύνδρομο εντοπιότητας και θα τεθεί πάνω από όλα ο κύριος στόχος που είναι η ανάδειξη της Άνδρου ως πρωτεύοντος τουριστικού προορισμού.

Άλλωστε οι επισκέπτες του νησιού μας έχουν το προνόμιο να επισκεφτούν ένα μεγάλο νησί των Κυκλάδων με πλούσιες επιλογές τοπικών προορισμών και ξεχωριστές δραστηριότητες.

Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός προχωρεί ήδη ο σχεδιασμός και η σταδιακή υλοποίηση των παρακάτω ενεργειών:

• Η λειτουργία φόρουμ σε κλειστή ομάδα στο Facebook με τη συμμετοχή όλων των μελών του δικτύου αλλά και άλλων φορέων για να εισάγονται και να ψηφίζονται προτάσεις που θα διευκολύνουν το έργο των εκάστοτε ομάδων εργασίας της εταιρείας

• Θεματικές εκδηλώσεις γνωριμίας για τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, τα μονοπάτια, το περιβάλλον, τις δραστηριότητες, κλπ.

• Η βελτίωση παροχής υπηρεσιών μέσα από την εκπαίδευση, δεδομένου ότι αποδεχόμαστε την ανάγκη βελτίωσης όλων των επιχειρήσεών μας, για να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες στους επισκέπτες μας

• Η ευγενής άμιλλα και η αλληλοϋποστήριξη μεταξύ των μελών του δικτύου μας, με συνεχή ενημέρωση και παρακολούθηση της εξέλιξης και των δράσεων ομοειδών επιχειρήσεων της τουριστικής αγοράς του γειτονικού περιβάλλοντος της Άνδρου.

Είμαστε ομάδα και πετυχαίνουμε κοινούς στόχους με ενέργειες.

Δείτε επίσης