Το Masterclass της Ευτυχίας: Η Φινλανδία αναζητά 10 άτομα που θα ανακαλύψουν τον Φινλανδό που κρύβουν μέσα τους

Προσφέρει διαμονή σε ένα παραμυθένιο θέρετρο με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

απο Cyclades Open

Προκειμένου να προσελκύσουν τουρίστες οι χώρες πάντα αναζητούν τρόπους προώθησης των ιδιαιτεροτήτων του πολιτισμού τους. Η Φινλανδία μπορεί να βρήκε μόλις τον καλύτερο τρόπο να το καταφέρει.

Έχοντας, για πέντε συναπτά έτη, ανακηρυχθεί το κράτος με τους πιο ευτυχισμένους πολίτες του κόσμου, από την Παγκόσμια Έκθεση Ευτυχίας η σκανδιναβική χώρα ετοιμάζεται να μοιραστεί το μυστικό της ευτυχίας της με τον υπόλοιπο κόσμο.

Για να το πετύχει αυτό, προσφέρει διαμονή σε ένα παραμυθένιο θέρετρο με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Οι τυχεροί που θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία θα παρακολουθήσουν το Masterclass της ευτυχίας. Η έμπνευση για την ιδέα ανήκει στην καμπάνια Visit Finland., του υπουργείου τουρισμού της χώρας.

Πρόκειται για την πρώτη χώρα που φιλοξενεί το δικό της masterclass κατά το οποίο οι τυχεροί συμμετέχοντες υπό την καθοδήγηση των ειδικών προπονητών θα βρουν τον τρόπο να ακολουθήσουν έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, με κύριο άξονα την ευτυχία, όπως την αντιλαμβάνονται οι Φινλανδοί. Η καθοδήγηση καλύπτει τέσσερις βασικές θεματικές: τη φύση και τον τρόπο ζωής, την υγεία και την ισορροπία, τον σχεδιασμό και την καθημερινότητα καθώς και το φαγητό και την ευημερία.

Το Masterclass της Ευτυχίας θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου 2023 στο Kuru Resort της Φινλανδίας. Δέκα επιλεγμένοι συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο θα φτάσουν στη χώρα στις 11 Ιουνίου και θα αναχωρήσουν στις 16 Ιουνίου.

Οι διοργανωτές επιβεβαίωσαν στο Good News Network ότι όλα τα έξοδα για την εμπειρία είναι καλυμμένα, συμπεριλαμβανόμενων των μεταφορικών και της διαμονής, για τα δέκα άτομα που θα επιλεγούν.

Οι αιτήσεις είναι ανοικτές έως τις 2 Απριλίου.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μεμονωμένα ή μαζί με ένα ακόμη άτομο στην ιστοσελίδα www.visitfinland.com/en/find-your-inner-finn.

Τρεις κορυφαίοι εμπειρογνώμονες (ο καθένας στον τομέα του) θα είναι οι προπονητές του Masterclass. Αυτοί θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να βρουν την εσωτερική ισορροπία και να συνδεθούν με τη φύση και τον εαυτό τους.

«Στενή σχέση με τη φύση και προσγειωμένος τρόπος ζωής» το μυστικό της φινλανδικής ευτυχίας

Όπως εξήγησε ο Senior Director of International Marketing της Business Finland, Heli Jimenez, «Οι Φινλανδοί συχνά ερωτώνται: “Γιατί είστε τόσο ευτυχισμένοι;” Πιστεύουμε ότι η φινλανδική ευτυχία πηγάζει από τη στενή σχέση με τη φύση και τον προσγειωμένο τρόπο ζωής μας». «Η Φινλανδία είναι γεμάτη από καθηλωτικές εμπειρίες στη φύση. Τα δυναμωτικά μας δάση, οι γοητευτικές μας λίμνες και τα ζωντανά τοπία του αρχιπελάγους είναι όλα ιδανικά μέρη για να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να έρθετε σε επαφή με την εσωτερική σας ευτυχία», συνέχισε. 

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

📸Taneli Lahtinen/Unsplash

Δείτε επίσης