Αχιλλέας Μπέος: Εισαγγελική έρευνα σε βάρος του δημάρχου Βόλου για τη χυδαία επίθεση σε δημοσιογράφους

απο Cyclades Open

Αυτεπάγγελτη προκαταρκτική έρευνα διέταξε η εισαγγελία Βόλου σε βάρος του δημάρχου της πόλης, Αχιλλέα Μπέου, για το αδίκημα της διέγερσης διάπραξης εγκλημάτων, έπειτα από την χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε προς τους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Συγκεκριμένα, επιτέθηκε στην δημοσιογράφο Κατερίνα Τασσοπούλου και στον Δημήτρη Καρεκλίδη, που όπως είπε «δυσφημούν τον τόπο, που επανήλθε στην κανονικότητα», σύμφωνα με το gegonota.news, ενώ η προτροπή σε βία κατά δημοσιογράφων και η επίθεση στην πανεπιστημιακό Φαίη Τζανετουλάκου πήρε πανελλήνιες διαστάσεις.

«Σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι. Άπλυτοι. Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Ντροπή σας. Να τους φτύνετε και για να μην χαλάτε το σάλιο σας να τους ρίχνετε αυγά και γιαούρτια. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα 2 νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το» ανέφερε και ισχυρίστηκε πως «για μένα κανονικότητα είναι όταν κλείνει το νερό στις 11 το βράδυ. Σε άλλες χώρες που υπάρχει ξηρασία ή πρόβλημα υδροδότησης, κάνουν μείωση νερού. Όταν έχεις ροή 18 ώρες, δεν υπάρχει πρόβλημα», υποστήριξε.

Πηγή: ieidiseis.gr

Δείτε επίσης