Αντιδράσεις από τους προέδρους δημοτικών κοινοτήτων της ορεινής Νάξου για την μετακίνηση υπαλλήλου στην ΠΕ Νάξου

απο Cyclades Open
ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΝΕΑ ΑΡΣΤΕΡΑ ΕΜΔΥΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την μετακίνηση της υπαλλήλου Αλεξάνδρας Βερυκόκου από το Τμήμα Τεχνικών Έργων στην ΠΕ Νάξου εδώ και ένα μήνα, ωστόσο μέχρι στιγμής καμία απάντηση δεν έχει δοθεί επισήμως από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου για το θέμα.

Μετά τον Σύλλογο Υπαλλήλων ΠΕ Νάξου και την ΟΣΥΑΠΕ που καταδίκασε απερίφραστα την “αυθαίρετη, άδικη και αναιτιολόγητη απόφαση της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου” να μετακινήσει την αναφερόμενη υπάλληλο σε άλλο τμήμα, επειδή αρνήθηκε να υπογράψει την πληρωμή εργολάβου για εργασίες που αυτός δεν πραγματοποίησε, τώρα πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων της Ορεινής Νάξου διαμαρτυρόμενοι γι’ αυτή την μετακίνηση υπογράφουν έγγραφο, το οποίο κοινοποιούν στον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, στον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και στον Έπαρχο περιφερειακής Ενότητας Νάξου επιστολή με την οποία καλούν την Περιφερειακή Αρχή να ακυρώσει άμεσα την απόφαση της αυθαίρετης, όπως την χαρακτηρίζουν, μετακίνησης της υπαλλήλου που πάντοτε βρέθηκε κοντά στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν “πρόθυμη να αναζητήσει τις προσφορότερες λύσεις, με βάση την τεχνική γνώση και την εμπειρία της”.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην επιστολή από τους υπογράφοντες προέδρους ζητούν να αναθεωρήσει η Περιφερειακή Αρχή το απαράδεκτο καθεστώς της ανάθεσης πρόσθετων καθηκόντων σε υπάλληλους με άσχετες ειδικότητες καθώς αυτό ενέχει κινδύνους για πλημμελή εκτέλεση των δημοσίων έργων που μπορεί να προκαλέσει βλάβες οικονομικές, ακόμα και βλάβες που αφορούν την ανθρώπινη ζωή.

Αναλυτικά η επιστολή:

Δείτε επίσης