Κακοκαιρία: Στους 15 οι νεκροί συνεχίζονται οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού πολιτών

απο Cyclades Open

Δεκαπέντε νεκρούς μετράει πλέον η χώρα από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, καθώς το απόγευμα της Κυριακής (10/09) βρέθηκε η σορός του 42χρονου, ο οποίος είχε παρασυρθεί από χείμαρρο με το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης Μαγνησίας, το πρωί της Τρίτης. Στο όχημα επέβαινε και ο γιος του, ο οποίος πρόλαβε και βγήκε.

Η σορός του 42χρονου ταυτοποιήθηκε μετά τον εντοπισμό της στον Παγασητικό από στελέχη του Λιμενικού.

Ο αριθμός των νεκρών συνεχίζει να αυξάνεται, καθώς την Κυριακή(10/9) εντοπίστηκαν άλλες τρεις σοροί. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «πρόκειται για τις σορούς ενός άνδρα και μιας ηλικιωμένης που ανασύρθηκαν από οικία στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας και αναγνωρίστηκαν ως ο 65χρονος και η 88χρονη που αγνοούνταν. Πρόκειται για μάνα και γιο που ήταν στη λίστα των αγνοουμένων».

Σημειώνεται ότι οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού πολιτών συνεχίζονται.

Η στάθμη του Πηνειού -πολύ πάνω από το όριο του συναγερμού- απειλεί όλες τις παραποτάμιες περιοχές, με αποτέλεσμα από χθες να σταλούν μηνύματα από το 112 για εκκενώσεις αρκετών οικισμών. Χωριά της Καρδίτσας και των Τρικάλων εξακολουθούν να βρίσκονται βυθισμένα στα νερά παρόλο που η στάθμη τους έχει υποχωρήσει. Βουτηγμένες στα λασπόνερα παραμένουν συνοικίες της Λάρισας

Πηγή: NEWS247

Δείτε επίσης