Κάλεσμα στο Εφετείο για «μπλόκο» στον Κασιδιάρη

απο Cyclades Open

Αντιφασιστικό μπλόκο αναμένεται το πρωί της Δευτέρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής αφού ο καταδικασμένος για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή Ηλίας Κασιδιάρης αναμένεται να εμφανιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες ως αδειούχος στην αίθουσα του Εφετείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης έλαβε την Παρασκευή πενθήμερη άδεια από το συμβούλιο των φυλακών Δομοκού και αναμένεται να εμφανιστεί στις 9 π.μ. στο Εφετείο που συνεχίζεται η δίκη της ΧΑ σε δεύτερο βαθμό.

Για τον λόγο αυτό καλούν σε παρουσία στη δικαστική αίθουσα στις 8:30 το πρωί, μεταξύ άλλων, η Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα, η ΚΕΕΡΦΑ και ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνα-Πειραιά.

Η σχετική ανάρτηση του Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας- Πειραιά αναφέρει:

 «Ο καταδικασμένος για τη διεύθυνση της εγκληματικής νεοναζιστικής ΧΑ Κασιδιάρης μετά την 5ημερη άδεια που πήρε από το συμβούλιο φυλακής, ετοιμάζεται για show. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα εμφανιστεί αύριο στις 9πμ στο Εφετείο που συνεχίζεται η δίκη της ΧΑ σε δεύτερο βαθμό. Μετά το 8,5 τοις εκατό που συγκέντρωσε στο Δήμο της Αθήνας και λίγες μέρες πριν την 1η Νοεμβρίου προσπαθεί να βγει στο προσκήνιο προκαλώντας τον κόσμο του αντιφασιστικού κινήματος. Να μην αφήσουμε τον νεοναζί Κασιδιάρη και τους οπαδούς του να μετατρέψουν το Εφετείο που 7 Οκτώβρη 2020 πλημμύρισε με χιλιάδες λαού και νεολαίας να γίνει θέατρο για την παράσταση του. Αύριο όπως και κάθε μέρα θα πρέπει να είναι γεμάτη η αίθουσα στη μεριά του αντιφασιστικού κινήματος»

Η δίκη διεξάγεται στη μεγάλη αίθουσα τελετών του Εφετείου (είσοδος από Λεωφόρο Αλεξάνδρας).

Η ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ

Αντιφασιστική παρουσία στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Δευτέρα 23 Οκτώβρη 8.30πμ – Να μπει τέλος στη κάλυψη της δράσης των φασιστών και του Κασιδιάρη από τη κυβέρνηση της ΝΔ

Η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει να κάνει πλάτες στους φασίστες φροντίζοντας τον Κασιδιάρη την μία να συμμετέχει απρόσκοπτα στις δημοτικές εκλογές και την άλλη να παίρνει άδειες από τις φυλακές για να τις αξιοποιεί για πολιτικές εμφανίσεις και δημόσιες σχέσεις έχοντας επιτρέψει την προπαγάνδα από τις φυλακές. Συγκεκριμένα αύριο το πρωί της Δευτέρας 23/10 ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ετοιμάζεται να παρουσιαστεί στη δίκη στο Εφετείο.

Οι φασίστες μετα την αποτυχία τους στις δημοτικές εκλογές να κάνουν την μεγάλη είσοδο στο δεύτερο γύρο με το Κασιδιάρη, με το κόσμο να γυρνάει την πλάτη στο Μπακογιάννη και τους ναζί και να στρέφεται αριστερά, βάζουν επόμενο βήμα την ναζιστοσύναξη στο Ν. Ηράκλειο την 1η Νοέμβρη.

Το αντιφασιστικό κίνημα με το εργατικό και φοιτητικό κίνημα, ο κόσμος που ξεσηκώνεται με απεργίες για αυξήσεις, για να σώσει το ΕΣΥ και την Παιδεία και διαδηλώνει για λευτεριά στην Παλαιστίνη θα τους απομονώσει ξανά.

Καλούμε σε μαζική αντιφασιστική παρουσία στη δίκη στο πλευρό των θυμάτων των ναζιστών της Χρυσής Αυγής.
Οι φασίστες στη φυλακή!

Πηγή: efsyn.gr

Δείτε επίσης