Κanava Hotel & Resorts – Σαντορίνη: Αλλάζουν όνομα και δρομολογούν εξελίξεις

απο Cyclades Open

Mε νέα επωνυμία συνεχίζουν την πορεία τους τα Κanava Hotel & Resorts στη Σαντορίνη αλλά και σε άλλα μέρη της χώρας, καθώς πλέον ονομάζονται Empiria group.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΒusinessNews.gr το rebranding του ομίλου συμπίπτει με το κλείσιμο των 30 χρόνων τεχνογνωσίας της εταιρείας, η οποία προσανατολισμένη στη δημιουργία χώρων για την ευχαρίστηση των επισκεπτών, σχεδιάζει περαιτέρω την εξέλιξή της.

Κατά τις ίδιες πηγές, η ελληνική Empiria, θα συνεχίσει να διατηρεί τη θέση της στο πλαίσιο της The Luxury Collection, μέρος του χαρτοφυλακίου της Marriott International και των Design Hotels, παρέχοντας παράλληλα μια νέα ξεχωριστή ταυτότητα επωνυμίας, για να υποστηρίξει όλες τις μελλοντικές της προσπάθειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παρούσα φάση, ο όμιλος διαθέτει 7 πολυτελή ξενοδοχεία, τη στιγμή που στα σχέδιά του είναι η παγκόσμια επέκταση και με περαιτέρω εγκαίνια ξενοδοχείων στους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης, πηγές από τη διοίκηση αναφέρουν ότι «κάθε ξενοδοχείο θα συνεχίσει να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία, με ιδιαίτερο χαρακτήρα και προσωπικότητα, ενώ στηρίζεται στις 4 βασικές θεμελιώδεις αξίες της ανακάλυψης της χαράς, της συνεχούς ανάτασης, της έμπνευσης μέσω του πάθους και της ηγετικής θέσης στον κλάδο.

Επί του παρόντος, το πολυτελές χαρτοφυλάκιο του ομίλου διαθέτει τα ξενοδοχεία Vedema, a Luxury Collection Resort, Mystique, a Luxury Collection Hotel, Istoria, a Member of Design Hotels στη Σαντορίνη, το Korona Boutique Hotel στη Μάνη και το Parilio, a Member of Design Hotels και τα Acron Villas στην Πάρο

Σημειωνέται ότι οι ιδρυτές Αντώνης Ηλιόπουλος και Κάλια Κωνσταντινίδου θα συνεχίσουν να ηγούνται της επιχείρησης, με στόχο πλέον να οδηγήσουν το Empiria group σε καινούργια μονοπάτια και ανοίγοντας νέους προορισμούς.

Σχετικά, ο Αντώνης Ηλιόπουλος, Ιδρυτής του ομίλου Empiria, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο όμιλος γνωρίζει και αγαπά τους προορισμούς, έχοντας μία ιδιαίτερη αδυναμία στη Σαντορίνη, αλλά είναι εξίσου ενθουσιασμένος για τα νέα έργα και προορισμούς που θα ακολουθήσουν. Είναι μια συναρπαστική στιγμή για την εταιρεία, με νέες ιδέες για μελλοντική ανάπτυξη.

Από την πλευρά της, η συνιδρύτρια, Κάλια Κωνσταντινίδου τόνισε ότι κάθε ξενοδοχείο του ομίλου προβάλλει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική φιλοξενία, συμβάλλοντας στην εθνική εικόνα και φήμη μέσω ανεξερεύνητων χώρων και εμπειριών.

Πηγή: Business News

Δείτε επίσης