Νάξος: Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήματα της οδού Καλαμούρια – Ορκός 

απο Cyclades Open

Μετά από την δυσάρεστη έκπληξη μπροστά στην οποία βρέθηκαν αρκετοί κάτοικοι της περιοχής-και επισκέπτες-οι οποίοι επιχείρησαν να πάνε στη δουλειά τους ή την εκδρομή τους επιλέγοντας τον συγκεκριμένο δρόμο, βγήκε και η ανακοίνωση της διακοπής της κυκλοφορίας στην περιοχή του Ορκού.

Το ενημερωτικό email στάλθηκε στις 10:52 το πρωί της Δευτέρας 20/05 ενώ ο δρόμος είχε ήδη κλείσει νωρίτερα.

Πιθανόν κάποιοι να σκεφτούν πως δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο, ας μην είμαστε σκληροί στην κριτική μας. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά. Αυτό είναι το πρόβλημα. Η έκπληξη αυτή έχει πάψει να είναι έκπληξη καθώς συμβαίνει τακτικά.

Ας κρατήσουμε στα θετικά πως η αποπεράτωση του έργου δεν θα πάρει και 5η παράταση, καθώς η προθεσμία της τελευταίας λήγει στις 31/05.

Τουλάχιστον, ελπίζουμε τα φρεάτια του δρόμου μετά την ασφαλτόστρωση να μην εξέχουν, όπως στο κομμάτι που έχει ήδη στρωθεί και το έργο να παραδοθεί άρτιο.

Η ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο του έργου: “Βελτίωση – Ασφαλτόστρωση οδών Αγ. Αρσενίου και Βίβλου” εκτελούνται εργασίες σε όλο το πλάτος κυκλοφορίας τμήματος της οδού που καταλήγει στον Ορκό. Για την ομαλή υλοποίηση των εργασιών και την ασφάλεια των χρηστών της οδού, απαιτείται διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων από το «Gaitani studios» έως την παραλία του Ορκού (χάρτης 1) έως το Σάββατο 25-05-2024.

Από  το Σάββατο 25-05-2024 και για 10 ημέρες ήτοι 3/6/2024, απαιτείται διακοπή κυκλοφορίας τμηματικά, στα τμήματα της υπό κατασκευή οδού 1-2-3-4 όπως φαίνονται στον συνημμένο χάρτη 2:

Τμήμα 1: από διασταύρωση Βίβλου έως διασταύρωση ξενοδοχείο «Μέδουσα»

Τμήμα 2-3: από διασταύρωση ξενοδοχείο «Μέδουσα» έως διασταύρωση Αγίας Παρασκευής

Τμήμα 4: από διασταύρωση Αγίας Παρασκευής έως ξενοδοχείο «Gaitani studios»

Η διακοπή της κυκλοφορίας της οδού θα γίνεται κατά τις ώρες 8:00 έως 18:00.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση και τη συνδρομή σας, για την ομαλή ολοκλήρωση των εργασιών και την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Για τους χάρτες θα χρειαστεί να περιμένουμε την…ορθή επανάληψη καθώς δεν επισυνάφθηκαν.

Δείτε επίσης