Ο γνωστότερος μισογύνης του διαδικτύου τα έβαλε με την Γκρέτα Τούνμπεργκ και κατέληξε με χειροπέδες για βιασμό και trafficking

απο Cyclades Open

Συνελήφθη στη Ρουμανία ο γνωστότερος μισογύνης των social media Andrew Τate. Ο Andrew Tate, που έχει αποκλειστεί από πολλές πλατφόρμες, και ο αδελφός του Tristan κατηγορούνται για βιασμό, trafficking και οργανωμένο έγκλημα.

Για τη δράση τους είχε ανοίξει έρευνα από τον Απρίλη, μετά τις καταγγελίες έξι γυναικών ότι τις εκμεταλλευόταν σεξουαλικά.

«Οι τέσσερις ύποπτοι φαίνεται πως δημιούργησαν μια εγκληματική ομάδα με σκοπό τη στρατολόγηση, στέγαση και εκμετάλλευση γυναικών, που τις υποχρέωναν να γυρνάνε πορνογραφικό υλικό, το οποίο προβαλλόταν σε εξειδικευμένες πλατφόρμες έναντι αμοιβής. Οι ύποπτοι κέρδισαν σημαντικά ποσά» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των Ρουμάνικων αρχών.

Ο Andrew Tate πριν από λίγες ημέρες ενεπλάκη σε κόντρα στο Twitter με τη δημοφιλή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Συγκεκριμένα απευθυνόμενος στην Τούνμπεργκ έγραψε, «Έχω 33 αυτοκίνητα. Παρακαλώ, δώσε μου το email σου, για να σου στείλω την πλήρη λίστα της συλλογής αυτοκινήτων μου και τις τεράστιες εκπομπές αερίων τους».

Η Τούνμπεργκ του απάντησε αποστομωτικά «Ναι, σε παρακαλώ διαφώτισε με, στείλε μου email στο smalldickenergy@getalife.com. 

Στη συνέχεια ο Tate ανέβασε ένα βίντεο στο twitter στο οποίο εμφανίζεται να τρώει πίτσα και να καταφέρεται εναντίον της νεαρής ακτιβίστριας. Το κουτί της πίτσας, που εμφανίζεται στο βίντεο, σύμφωνα με τη Daily Mail βοήθησε τις ρουμανικές αρχές να εντοπίσουν τα ίχνη του.  

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ, μετά τη σύλληψη του Tate έγραψε στο Twitter: «Αυτά συμβαίνουν όταν δεν ανακυκλώνεις το κουτί της πίτσας».

Δείτε επίσης