Συμμετοχή της Σύρου στην Έκθεση «Salon Destination Nature 2023»

απο Cyclades Open

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της Σύρου στην Έκθεση «Salon Destination Nature 2023», η οποία διεξήχθη στο Παρίσι κατά το διάστημα 16-19 Μαρτίου.

Η Σύρος συμμετείχε για πρώτη φορά με δικό της περίπτερο και εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Παναγιώτη Κουταβά. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών της έκθεσης, ο Αντιδήμαρχος παρουσίασε τη Σύρο στο γαλλικό κοινό ως έναν προορισμό, ο οποίος μπορεί να παρέχει υψηλές υπηρεσίες καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Παράλληλα, ο κ. Κουταβάς πραγματοποίησε τέσσερις επιπλέον παρουσιάσεις του νησιού, συνολικής διάρκειας μιάμισης ώρας, στην κεντρική σκηνή της έκθεσης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο μοναδικό Πάσχα της Σύρου. Βασική επιδίωξη των συγκεκριμένων παρουσιάσεων είναι η επίτευξη του στόχου της επέκτασης της τουριστικής περιόδου.

Μετά την ολοκλήρωση του «Salon Destination Nature 2023», ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού επεσήμανε:

«Θεωρούμε ότι η στοχευμένη παρουσία της Σύρου στη συγκεκριμένη έκθεση θα αποδώσει καρπούς, δεδομένου ότι το περίπτερό μας κατακλύστηκε από μεγάλο αριθμό επισκεπτών, αποδεικνύοντας  για ακόμη μια φορά ότι το γαλλικό κοινό αποτελεί το βασικό κορμό των ξένων τουριστών στο νησί μας».

Δείτε επίσης