Το 29ο φεστιβάλ Μήλου συνεχίζει δυναμικά τις εκδηλώσεις του και τον Αύγουστο

απο Cyclades Open

Οι εκδηλώσεις του Αυγούστου ξεκίνησαν στις 06/08 με μια καλοκαιρινή βεγγέρα με τίτλο “Αντάμωμα στην αυλή” από τον εξωραϊστικό και πολιτιστικό σύλλογο Π. Τριοβασάλου και η οποία θα διεξαχθεί στην πρώην παιδική χαρά.

Στην πρώην παιδική χαρά Π. Τριοβασάλου επίσης, θα πραγματοποιηθεί στις 19/08, νησιώτικο γλέντι από τη μουσική σχολή Μήλου & την Πλακιώτικη Ένωση.

Στις 20/08, θα γίνει παρουσίαση παραδοσιακών συρμάτων στην πλατεία των Μανδρακίων από τον εξωραϊστικό σύλλογο της περιοχής.

Μια ξεχωριστή εκδήλωση από την Πλακιώτικη ένωση Μήλου, με κοσμικά, παραδοσιακά τραγούδια από τον ευρωπαϊκό μεσαίωνα και συνοδεία από μεσαιωνικές βιόλες, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Μήλου, στις 22/08 στην αυλή του Αγίου Χαραλάμπους.

Στις 27/08,ο εξωραιστικός σύλλογος Ζεφυρίας, αναβιώνει τη “Βεντέμα” και διοργανώνει παραδοσιακό πανηγύρι στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου.

Οι εκδηλώσεις του Αυγούστου κλείνουν στις 29/08 με μια μοναδική συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο συνεδριακό κέντρο Μήλου.

Το πολιτιστικό καλοκαίρι της Μήλου θα συνεχιστούν και τον Σεπτέμβρη με μια μεγάλη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στις 05/09, στο συνεδριακό κέντρο Μήλου και πλήθος θεατρικών παραστάσεων από θεατρικές ομάδες του νησιού.

Δείτε επίσης