5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θήρας και Θηρασιάς – Φωτορεπορτάζ

Χαρά Καπότου/Santorini Magazine

απο Cyclades Open

Με πολύ μουσική χορό και τραγούδι άνοιξε το 5ο Μαθητικό φεστιβάλ Θήρας και Θηρασίας που διοργανώνει η Θηραϊκή Εταιρεία Επιστημών Γραμμάτων και Τεχνών στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας στην Βλυχάδα.

Οι μαθητές από τα σχολεία της Θήρας και της Θηρασιάς έδειξαν στους παρευρισκόμενους τις δράσεις που ετοίμασαν αφήνοντας άφωνους μικρούς και μεγάλους από τις εξαιρετικές επιδόσεις τους. 

Η πρώτη ημέρα είχε και παρουσίαση βίντεο με θέματα την Ειρήνη αλλά και την καθημερινότητα τους. Οι προσπάθειες τους αξιόλογες και θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν φτιαγμένα από επαγγελματίες του είδους τα οποία θα σας τα παρουσιάσουμε τις επόμενες ημέρες.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις εικαστικές δημιουργίες των μαθητών στις δύο αίθουσες που παρουσιάζονται.

Το διαδίκτυο γέμισε εικόνες και βίντεο από την εκδήλωση των μαθητών .  Τα συναισθήματα όμορφα και η διαπίστωση κοινή, όπως την εξέφρασε η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ακρωτηρίου Α. Πιτσικάλη,  στον προσωπικό της λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο με βίντεο από την παρουσίαση των δράσεων που είχαν αναλάβει τα παιδιά.

Πηγή: Santorini Magazine/Χαρά Καπότου

Δείτε επίσης