Άνδρος: Διαμαρτυρία των κατοίκων της τ. κοινότητας Λαμύρων για τις διακοπές στην υδροδότηση-“Ανυπόφορη η κατάσταση” καταφεύγουν στον Εισαγγελέα

απο Cyclades Open

Σοβαρά προβλήματα με την υδροδότηση αντιμετωπίζει η τοπική κοινότητα Λαμύρων στην Άνδρο. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται έντονα καθώς οι διακοπές στην υδροδότηση από τις 14/08 έχουν κάνει την καθημερινότητα ανυπόφορη. Μάζεψαν υπογραφές και κοινοποιούν τη διαμαρτυρία τους στην Εισαγγελία Σύρου και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου.

Τι αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο:

“Μετά από  νέα συνάντηση  των κατοίκων και σε συνέχεια της προηγούμενης διαμαρτυρίας μας απευθυνόμαστε ξανά με ανησυχία και αγανάκτηση στις αρμόδιες αρχές για την κρίσιμη κατάσταση στην Τοπική Κοινότητα (Τ.Κ.) Λαμύρων. Οι διακοπές υδροδότησης από τις 14/08/2023 έχουν προκαλέσει ανυπόφορες συνθήκες για τους κατοίκους.

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ.

Παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες και εκκλήσεις προς τα αρμόδια όργανα του Δήμου το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΘΜΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΛΑΜΥΡΩΝ.

Καλούμε το Δήμο και κάθε εποπτεύουσα αρχή να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την επίλυση αυτού του επείγοντος ζητήματος πριν αναγκαστούμε να κινηθούμε σε περαιτέρω νομικές ενέργειες. Ο χρόνος είναι πλέον πολύτιμος και η καθυστέρηση δεν είναι αποδεκτή. Η υγεία και η ποιότητα ζωής των κατοίκων βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο.

Είναι απαραίτητο να ληφθούν άμεσα μέτρα για την εξασφάλιση των βασικών αναγκών μας.”

Το κείμενο με τις υπογραφές:

📸Ioannis Fakis/commons.wikimedia.org

Δείτε επίσης