Η Χάρις Αλεξίου σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης-Παγκόσμια καμπάνια του Spotify

απο Cyclades Open

Η Χάρις Αλεξίου, εμφανίστηκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης ως πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια EQUAL του Spotify με θέμα την ισότητα και την ενδυνάμωση της γυναικείας επιρροής στην μουσική βιομηχανία.

Το Spotify, η δημοφιλέστερη πλατφόρμα streaming μουσικής παγκοσμίως, συνεχίζει να ενισχύει μέσω της παγκόσμιας καμπάνιας του EQUAL, τις γυναίκες καλλιτέχνιδες σε όλο τον κόσμο.

Τόσο μία Ελληνίδα τραγουδίστρια όσο και άλλες 35 τραγουδίστριες από 50 χώρες και τα τραγούδια τους, περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify αλλά και στις αντίστοιχες local playlists.

Για πρώτη φορά, η σπουδαία Χάρις Αλεξίου επιλέχθηκε από το Spotify ως πρέσβειρα αυτής της ενέργεια όχι για έναν αλλά για έξι μήνες.

«Φύγε»

Η Χάρις Αλεξίου συμμετέχει στις playlists EQUAL GREECE και EQUAL GLOBAL με το «Φύγε», τη συνεργασία με τον ΛΕΞ που περιλαμβάνεται στην πρόσφατη δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «Reworks».

Το «Φύγε», που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή, κατάφερε να ξεπεράσει τα 4,5εκ. streams συνολικά, τα 2,6εκ. views και να φτάσει στις υψηλότερες θέσεις των charts σε YouTube, Spotify και Shazam.

Πηγή: ethnos.gr

Φωτογραφία: Χάρις Αλεξίου/Instagram

Δείτε επίσης