Μύκονος: Οργή για τον φράχτη σε παραλία του νησιού

απο Cyclades Open

Κύμα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η τοποθέτηση φράχτη που υψώθηκε στην παραλία Πάνορμος στη Μύκονο με τις αντιδράσεις να επικεντρώνονται για ακόμα μία φορά στις αυθαιρεσίες που γίνονται στο νησί των ανέμων.

Ο φράχτης υψώθηκε στην παραλία Πάνορμος και προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις κατά πάντων τόσο από κατοίκους όσο και από επισκέπτες της Μυκόνου. Την φωτογραφία δημοσίευσε το Inside Story και πλέον κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας οργή.

Η εικόνα, όπως είναι λογικό, έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις στα social media, με πολλούς να στηλιτεύουν το γεγονός σε συνδυασμό και με το πρόσφατο περιστατικό ξυλοδαρμού αρχαιολόγου.

Θυμίζουμε ότι η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται η έκδοση οικοδομικών αδειών στις εκτός σχεδίου περιοχές. «Δεν θα επιτραπεί σε καμιά παράνομη πράξη, σε κανένα παράνομο σχέδιο να νομιμοποιηθεί. Το επαναλαμβάνω, κανένας εκβιασμός και κανένα παραθυράκι δεν πρόκειται να λειτουργήσει», είχε αναφέρει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

Μία ημέρα αργότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, με αντικείμενο ζητήματα της Μυκόνου διαβεβαίωσε με τη σειρά του πως «Δεν νοείται να υπάρχει ένα νησί στο οποίο κάποιοι θεωρούν ότι είναι υπεράνω του νόμου».

Με πληροφορίες από το ΕΘΝΟΣ

Φωτογραφία με τον φράχτη στη Μύκονο από το Inside Story

Δείτε επίσης