Νεανική Χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων: Το παραδοσιακό τραγούδι “Το Μαργούδι” έγινε remix [video]

απο Cyclades Open
ΤΟ ΜΑΡΓΟΥΔΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το παραδοσιακό ελληνικό τραγούδι «Το Μαργούδι» που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2023 από τη Νεανική Χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων, έγινε remix από τον F/THEME και κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μέσω του #Meditelectro:

Το Youtube link από το κανάλι της Meditelectro (το label με τις electro κυκλοφορίες της FM Records):

  • Ο F/THEME – Ευθύμης Πετλιάκης,  είναι παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής 

Μπορείτε να τον γνωρίσετε καλύτερα ΕΔΩ

  • Η Ορχήστρα των Κυκλάδων εγκαινίασε στα τέλη του 2012 την Παιδική-Νεανική Χορωδία των Κυκλάδων στοχεύοντας να παρέχει χορωδιακή αγωγή και μουσική καλλιέργεια μέσα από το ομαδικό τραγούδι. Η χορωδία, πυρήνας δημιουργικότητας, ψυχικής και πνευματικής καλλιέργειας, αποτελεί πολύτιμο εργαλείο στην προσπάθεια των παιδιών να αναπτύξουν θετική στάση και αγάπη προς τη μουσική και να αποκτήσουν πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας.

Η Νεανική Χορωδία λειτουργεί ως τετράφωνη και έχει δώσει περισσότερες από 40 συναυλίες, συνοδεία της Ορχήστρας των Κυκλάδων, αυτόνομα ή συνοδεία άλλων μουσικών. Έχει συνεργαστεί με τις χορωδίες: “TINangels” από την Τήνο, του Μουσικού Ομίλου Σύρου και “Les Choeurs Francis Bardot” από το Παρίσι. Εκτός από την Ορχήστρα των Κυκλάδων, έχει συνεργαστεί με την ορχήστρα “European FairyTale Orchestra” του μαέστρου Dirk Boiy από το Βέλγιο, τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, την Παραδοσιακή Ορχήστρα Κυριάκου Γκουβέντα, την Παραδοσιακή Ορχήστρα Λυκείου Ελληνίδων Σύρου, την ορχήστρα της Σχολής “Εν Xορδαίς και Oργάνοις”, το Μουσικό εργαστήρι Κύθνου και τον συνθέτη Jo Akepsimas. Επίσης έχει συνεργαστεί με τους τραγουδιστές (χρονολογικά), Σαβίνα Γιαννάτου, Δώρο Δημοσθένους, Διονύση Σαββόπουλο, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Κατερίνα Παπαδοπούλου, Γιώργο Νταλάρα, Στέφανο Κορκολή και Σοφία Μανουσάκη.

Δείτε επίσης