Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στη μνήμη της Μαργαρίτας Γιαραλή

απο Cyclades Open

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο της αγωνίστριας Μαργαρίτας Γιαραλή.

Η πολιτική κηδεία της Μαργαρίτας Γιαραλή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 11:30 στο νεκροταφείο της Καισαριανής.

Αναλυτικά:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κυκλάδων αισθάνεται χρέος της να τιμήσει τη μνήμη της συντρόφισσας Μαργαρίτας Γιαραλή και συντρόφισσας στη ζωή του Κυκλαδίτη και Αξώτη αγωνιστή και τέως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων Νίκου Μανιού.

Η ξεχωριστή αυτή γυναίκα που χάσαμε χθες ήταν παράδειγμα αγωνιστικότητας και ήθους που πάλεψε από τα φοιτητικά της χρόνια για τα ιδανικά τής ελευθερίας και της ανόθευτης δημοκρατίας, µέσα από τις γραμμές -διαδοχικά- τής αντιδικτατορικής οργάνωσης «Ρήγας Φεραίος», του ΚΚΕ Εσωτερικού και του ΣΥΡΙΖΑ.

Εμμένοντας στις ριζοσπαστικές ιδέες της ανανεωτικής αριστεράς, αγωνίστηκε διαχρονικά ενάντια σε κάθε λογής αυταρχισμό και καταστολή, ὀντας µια από τις ηρωικές γυναικείες προσωπικότητες που γέννησε το δημοκρατικό και αριστερό κίνημα.

Εκφράζουμε τη βαθιά µας θλίψη και τα θερμά µας συλλυπητήρια στον Νίκο Μανιό και στα παιδιά τους, και δεσμευόμαστε να βαδίζουμε στο μονοπάτι των αγώνων που χάραξε η Μαργαρίτα Γιαραλή ακολουθώντας τα χνάρια της.

Διαβάστε ακόμα:

Η αγωνίστρια με το πλατύ χαμόγελο, Δημήτρης Ψαρράς-Εφημερίδα των Συντακτών

Δείτε επίσης