Ο Αχ. Μπέος δήμαρχος Βόλου έδειρε πολίτη στην Άλλη Μεριά, στον Βόλο – Παρατηρητής η αστυνομία [video]

απο Cyclades Open

Ο Αχ. Μπέος έδειρε πολίτη στην Άλλη Μεριά, με την αστυνομία σε ρόλο παρατηρητή όπως αναφέρει το gegonota.news. Παρ’ όλη την βιβλική καταστροφή φαίνεται που υπέστη η περιοχή δυο φορές από την κακοκαιρία Daniel και Elias οι “αρχές” που δεν έκαναν τίποτα ουσιαστικό προκειμένου να προστατέψουν την περιοχή, δε φαίνεται να έμαθαν το παραμικρό απ’ τις πλημμύρες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας φερτά υλικά από τις πλημμύρες ρίχνονται στο ρέμα μπαζώνοντάς το (!!!) με αποτέλεσμα οι κάτοικοι που έχουν χάσει τα σπίτια τους απ τις πλημμύρες, να ξεσηκωθούν και να επιχειρήσουν να σταματήσουν το μπάζωμα.

Το χρονικό

Σήμερα το πρωί οι κάτοικοι στην Άλλη Μεριά συγκεντρώθηκαν στην διαλυμένη γέφυρα για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη. Στο ρέμα ρίχνονται όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, κροκάλες, και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωϊ για να αποτρέψουν το μπάζωμα.

Από χθες το απόγευμα βρίσκονται στο ρέμα και έχουν δημιουργήσει ανθρώπινη αλυσίδα. Χθες αποτράπηκε το μπάζωμα και κλήθηκε η αστυνομία, ενώ το εργολαβικό συνεργείο που εμφανίστηκε ξανά σήμερα το πρωϊ, βρήκε τους κατοίκους στη “θέση” τους.

Η αστυνομία κλήθηκε εκ νέου και μετά από λίγο στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος. Μάλωσε με τους κατοίκους που είναι εξαγριωμένοι γιατί πολλοί είναι άστεγοι από την πλημμύρα και ένας έξαλλος κάτοικος, του είπε “άντε γ…σου”. Τότε εκείνος του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει με την αστυνομία να παρακολουθεί απλά την σκηνή. “Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα” φώναζε ο πολίτης.

Ο Αx. Μπέος έδινε “εντολή” στους αστυνομικούς να τους συλλάβουν όλους τους διαμαρτυρόμενους γιατί παρεμπόδιζαν το έργο, ενώ κάτοικος που ήταν μέσα στο ρέμα, διαμαρτυρόμενη για το μπάζωμα, κατέγραφε τα γεγονότα.

Η ίδια έχει μετακομίσει από το κατεστραμμένο σπίτι της…

Μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες, είναι το δεύτερο επεισόδιο. Χθες βράδυ ο δήμαρχος της πόλης την ώρα που γινόταν καθαρισμός της οδού Δημητριάδος, έξω από εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του Νίκου Παπαπέτρου, άρπαξε το χέρι του καθαριστή και έστρεψε την μάνικα κατά του γνωστού δικηγόρου του Βόλου Γιώργου Ταταριώτη, που χτυπήθηκε από την πίεση του νερού, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news

Η απάντηση Μπέου για την επίθεσή του σε πλημμυροπαθή

Μία άλλη εκδοχή έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος, για το σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και συγκεντρωμένους πολίτες στην περιοχή Άλλη Μεριά. Ο δήμαρχος Βόλου κάνει λόγο για «στημένες καταστάσεις».

Μετά τη διαρροή του βίντεο, ο δήμαρχος Βόλου έγραψε στα social media τα εξής:

«Κυκλοφορεί την τελευταία ώρα ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Άλλη Μεριά. Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες). Μπορώ να δεχθώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμα και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους».

Πολίτης και δήμαρχος Βόλου μετά το συμβάν συναντήθηκαν, όπως μεταδίδει το OPEN και ο 26χρονος πλημμυροπαθής ζήτησε «συγγνώμη».

Σήμερα (30/9) το πρωί οι κάτοικοι στην Άλλη Μεριά συγκεντρώθηκαν στη διαλυμένη γέφυρα για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη. Στο ρέμα ρίχνονται όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, κροκάλες, και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωί για να αποτρέψουν το μπάζωμα. Από χθες το απόγευμα βρίσκονται στο ρέμα και έχουν δημιουργήσει ανθρώπινη αλυσίδα.

Πηγή: gegonota.news, ethnos.gr

Δείτε επίσης