Και όμως… κυκλοφορεί μπύρα μόνο για καταναλωτές άνω των 35 ετών!

απο Cyclades Open

Η Αυστραλιανή ζυθοποιία Lord Nelson Brewery, που βρίσκεται στην περιοχή Rocks του Σίδνεϊ, αποφάσισε να μην σερβίρει την μπύρα τους σε όσους είναι κάτω από 35 χρόνων. Όπως λέει ο διευθύνων σύμβουλος, Μπλερ Χέιντεν «εάν δεν είχατε γεννηθεί όταν κυκλοφόρησε η πρώτη μας μπύρα, δυστυχώς δεν κάνει για εσάς».

Ο Hayden εξήγησε: «Για πάνω από 30 χρόνια έχουμε επικεντρωθεί στη δημιουργία ποιοτικών μπυρών που είναι εκλεπτυσμένες και ισορροπημένες. Η μπύρα Three Sheets Pale Ale παραμένει η ναυαρχίδα μας και αποτελεί απόδειξη του ότι είμαστε πιστοί στον εαυτό μας και δεν ακολουθούμε τις τάσεις και τα «in» στυλ», υπογραμμίζοντας ότι «μέχρι οι νέοι να κόψουν τις παράξενες συνήθειες κατανάλωσης αλκοόλ, οι μπύρες μας θα προορίζονται για τους άνω των 35 ετών».

Παρά την αμφιλεγόμενη απόφαση της ζυθοποιίας, την οποία ορισμένοι εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας έχουν χαρακτηρίσει ως “ηλικιακή προκατάληψη” άλλοι την επαίνεσαν ως “μια λογική κίνηση μάρκετινγκ”.

Πάντως ο περιορισμός ηλικίας σύμφωνα με τη The drink Business, μπορεί να παρακάμπτεται και οι καταναλωτές ενημερώνονται ότι “μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα 35+, αρκεί να την «σεβαστούν».

Πηγή: cibum

Δείτε επίσης