Σαντορίνη: Συνεχίζεται ο κατήφορος του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας-Παραιτήσεις ιατρών, νοσηλευτών και βοηθητικού προσωπικού

απο Cyclades Open

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας καθώς στις τεράστιες ελλείψεις βασικών ειδικοτήτων και βοηθητικού προσωπικού, προστίθενται πολλές παραιτήσεις, αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Χαρά Καπότου και το Santorini Magazine

Όλα δείχνουν ότι το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας βρίσκεται στο σημείο μηδέν. Παρά τα παράνομα και επικοινωνιακά βιντεάκια που δημοσιοποιεί η διοίκηση του νοσοκομείου με τοκετούς και ορθοπεδικές χειρουργικές επεμβάσεις, η στελέχωση του φθίνει καθημερινά.

Γενικό Νοσοκομείο Θήρας ή  προφίλ ιδιωτικών κλινικών

Όλα δείχνουν ότι το σχέδιο που ανακοινώθηκε στο συνέδριο πολυτελούς τουρισμού από την Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας Ε. Μπουρμπουδάκη για επέκταση και ενίσχυση του χειρουργικού τομέα είναι το μόνο που φαίνεται αυτή τη στιγμή να προχωρά κανονικά.
Ο χειρουργικός τομέας αυτή τη στιγμή γιγαντώνεται λειτουργώντας με 3 χειρουργούς, 3 ορθοπεδικούς και 3 γυναικολόγους. Τα βίντεο της διοίκησης που δημοσιοποιούνται στην επίσημη σελίδα του νοσοκομείο, φτιάχνουν το προφίλ μιας ιδιωτικής κλινικής που δέχεται τέτοιου είδους περιστατικά, καλώντας εμμέσως τους αντίστοιχους ασθενείς.

Τοκετοί με φωτογραφίες  από την διαδικασία και το νεογνό βλέπουν παρανόμως, το φως της δημοσιότητας. Βίντεο με  ορθοπεδικές χειρουργικές επεμβάσεις,  διαφημίζουν το ΓΝΘ  και τους ασθενείς που έφυγαν από την Αθήνα και ήρθαν στη Σαντορίνη να χειρουργηθούν. Έχει ενδιαφέρον να διερευνήσουμε αν αυτές τις επεμβάσεις τις καλύπτουν οι ασφαλιστικές εταιρείες.

Το επόμενο θέμα που θα επικοινωνήσει το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, ακολουθώντας τον σχεδιασμό που ανακοινώθηκε, είναι η επέκταση της νεφρολογικής κλινικής . Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα επί της ουσίας και δεν γνωρίζουμε πότε θα αρχίσουν τα έργα ,αλλά επίσης πότε και πως θα λειτουργήσουν, καθώς προς το παρόν λειτουργεί με έναν νεφρολόγο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο santorinimagazine.gr

Δείτε επίσης