Σύρος: Το Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού

απο Cyclades Open
Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού Σύρος

Το Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού είναι ένα παιχνίδι δράσης, εξερεύνησης και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες. Επιφυλάσσει για τους επίδοξους κυνηγούς πλήθος εκπλήξεων, εμπειριών, κωμικών καταστάσεων καθώς και γνωριμία με την ιστορία της Σύρου.

Αποτελείται από δραστηριότητες που περιλαμβάνουν επίλυση γρίφων, αποστολές περιήγησης μέσα από κρυμμένα στοιχεία και συμμετοχή σε ευφάνταστες δοκιμασίες που αναστατώνουν το νησί και μεταφέρουν σε κάθε άκρο του το καρναβαλικό πνεύμα.

Ο καθένας μπορεί να φτιάξει τη δική του ομάδα, η οποία θα πρέπει να αποτελείται από 6 έως 20 άτομα. Κάθε ομάδα θα πρέπει να ορίσει έναν αρχηγό που θα έχει συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας του. Όταν συγκροτείτε την ομάδα σας θα πρέπει να φροντίζετε να αποτελείται από άτομα με ποικιλία γνώσεων, εμπειριών και ηλικίας, αλλά το κυριότερο όλων είναι, η ομάδα σας να έχει κέφι και διάθεση να παίξει, να τρέξει, να αυτοσχεδιάσει, να αναζητήσει και να κυνηγήσει … το “Κρυμμένο Λουκούμι”!!!

Στο 8ο Κυνήγι μπορούν να παίξουν ΟΛ@, σε ομάδες από 5 έως 20 άτομα!

Σημειώστε την ημερομηνία 24/02-02/03/24

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι εγγραφές των ομάδων ξεκίνησαν.

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στο 8ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού δημιουργώντας τη δική σας ομάδα.

Για να παίξετε και να ανακαλύψετε τα κρυμμένα μυστικά, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή πατώντας ΕΔΩ έως την 12η Φεβρουαρίου 2024 (ώρα 15.00).

Περισσότερα για το Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού ΕΔΩ

Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού Σύρος

Δείτε επίσης