Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος

απο Cyclades Open

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 61 ετών, ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος μετά από πολυήμερη παραμονή στην εντατική, όπου νοσηλευόταν έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

O ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός και αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του «Αία» στους «Δύο Ξένους», δηλαδή ως ο σύντροφος της Μαρίνας Κουντουράτου που υποδυόταν η Εβελίνα Παπούλια, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ύστερα από έντονη αδιαθεσία και εισήχθη στη ΜΕΘ

Ο ηθοποιός είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε για μέρες στην εντατική, ωστόσο δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Αίας Μανθόπουλος είχε αποσυρθεί από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια και ασχολείτο με τον τουρισμό στη Βουλγαρία, όπου διατηρούσε ξενοδοχειακή μονάδα.

Σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδει ο ΣΚΑΪ ο εγκεφαλικός θάνατος του ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου διαπιστώθηκε σήμερα, στη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικόν, όπου νοσηλευόταν από τις 9 Οκτωβρίου. Η οικογένειά του θα προχωρήσει σε δωρεά οργάνων, ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δείτε επίσης