Μήλος: Διήμερη δράση πρόληψης για τον καρκίνο του δέρματος

απο Cyclades Open

Ο Δήμος Μήλου σε συνεργασία με τον Όμιλο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ» διοργανώνει διήμερη δράση πρόληψης για τον καρκίνο  του δέρματος, που απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους της Μήλου.

Η δράση περιλαμβάνει τα εξής:

  • την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 στις 7.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μήλου, ενημερωτική εσπερίδα με θέμα ΄΄Προστατεύουμε το Δέρμα μας΄΄. Ομιλία που θα αναφέρεται στον Καρκίνο του Δέρματος, το Μελάνωμα και τον Μη Μελανοκυτταρικό Καρκίνο του Δέρματος.
  • την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 και πάλι στο χώρο του Κ.Α.Π.Η, θα πραγματοποιηθεί Δερματολογική Εξέταση Σπίλων από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το απόγευμα, από ιατρό Δερματολόγο.
  • Εάν επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού για εξέταση, μπορείτε να καλείτε στο 22870 22149 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στέλνοντας στοιχεία επικοινωνίας στο e mail kentrokoinotitas@milos.gr  προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας για τον ορισμό ραντεβού. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους, κατά τη διάρκεια παραμονής σε εσωτερικούς χώρους.

Για τα ηλικιωμένα μέλη του Κ.Α.Π.Η, παρέχεται διευκόλυνση για μετάβαση στο χώρο της ομιλίας  την Τετάρτη  το απόγευμα 18/5 με το λεωφορείο του Δήμου.

Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από την Τρυπητή στις 6.15 μ.μ. και θα περάσει από τα επάνω χωριά στις καθιερωμένες στάσεις (και από την Πλάκα).

Δείτε επίσης