Σποτ υποψήφιου δημοτικού συμβούλου που…λέει, επιτέλους, την (πικρή) αλήθεια, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό!

απο Cyclades Open

Κωνσταντίνος Ιωαννίδης…υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Πτολεμαΐδα, μ’ ένα εκλογικό σποτ απ’ αυτό που στην…σύγχρονη γλώσσα αποκαλούμε “επικό”.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, καταφέρνει να πει μ’ έναν κωμικό τρόπο μια μεγάλη αλήθεια για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε, συνήθως, ποιον θα μας εκπροσωπήσει.

Συγγένειες, λέξεις ξύλινες με σύγχρονο περιεχόμενο και κενές νοήματος από την πολλή χρήση, αλλά και τη μη εφαρμογή, επιστράτευση κατοικίδιων, καρδούλες, ύφος μπλαζέ, στυλ δυναμικό του σκληρού, του αδιαπραγμάτευτου (τύπου Χαρδαλιά) και άλλα επικοινωνιακά τερτίπια τόσο παλιά, που η ναφθαλίνη ντρέπεται που υπάρχει.

Ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης κατάφερε μέσα σε 3:19 λεπτά με έξυπνο τρόπο, αυτοσαρκασμό και χιούμορ, να μας κάνει να γελάσουμε, κάπως πικρά ίσως, γιατί κατά βάθος όλοι γνωρίζουμε πως επιλέγουμε και γιατί αυτόν που θα μας εκπροσωπήσει.

Εξαιρετικό είναι και το τέλος του σποτ με τον κ. Ιωαννίδη να προσπαθεί να κάνει το σύμβολο της …καρδούλας, κάτι που έχει μεταφερθεί από τα social στην …κανονική ζωή, ενώ ο επικεφαλής του διαφημιστικού team του ζητάει να πληρωθεί προκαταβολικά, πριν τις εκλογές, πιστεύοντας ίσως πως ο τύπος δεν θα έχει καμία τύχη!

Καλή επιτυχία κ. Κωνσταντινίδη…και είθε αν λάβετε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών σας να τους κάνετε υπερήφανους για την επιλογή τους!

Το βίντεο:

Δείτε επίσης