***ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ*** ΝΑΞΟΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Οικογένεια του νησιού μας που αντιμετωπίζει οικονομικά και προβλήματα υγείας, ζητά την βοήθειά μας

απο Cyclades Open

Είναι πραγματικά συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών της Νάξου στην ανακοίνωση που δημοσιεύσαμε στο Cyclades Open προκειμένου να βρεθούν κάποια έπιπλα και συσκευές που θα διευκολύνουν την ζωή μιας οικογένειας του νησιού μας, η οποία έχει οικονομικές δυσκολίες και επιπλέον μέλη της αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Η λίστα με τα πράγματα καλύφθηκε μέσα σε μιάμιση μέρα από την δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης. Το κείμενο ανέβηκε στις 11/11 στις 10 το πρωί και μέχρι της 10 το πρωί της επομένης μόνο ένα αντικείμενο έλειπε, το οποίο μέχρι νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου καλύφθηκε κι αυτό.

Η ανιδιοτέλεια, η αλληλεγγύη και η αμεσότητα των Ναξιωτών σκορπά, αν μη τι άλλο, την ελπίδα και το χαμόγελο καθώς παρ’ όλες τις δυσκολίες, που όλοι λίγο ως πολύ αντιμετωπίζουμε, δεν έχουμε απωλέσει ούτε την ανθρωπιά μας, ούτε την αλληλεγγύη μας και είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε αμέσως μόλις παραστεί ανάγκη.

Ένα μεγάλο, τεράστιο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” από καρδιάς, από την οικογένεια και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά της, γιατί όσο αυτονόητο κι αν φαίνεται οι δυσκολίες μπορεί να μας κάνουν να ξεχάσουμε βασικά πράγματα κάποιες φορές. Αν και αυτονόητο είναι ζωτικής σημασίας να παραμένουμε άνθρωποι και κοινωνικά ενεργοί πολίτες με ενσυναίσθηση, αγάπη και ανιδιοτελή προσφορά για τους ευάλωτους συνανθρώπους μας, κάνοντας τη ζωή τους ευκολότερη.

Το έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν στο νησί, πως είμαστε εδώ και για τα δύσκολα, όπου αυτά παρουσιαστούν!

Χάρη λοιπόν στην δική σας ανταπόκριση οι ανάγκες καλύφθηκαν, ενώ πολλοί ήταν οι συντοπίτες μας που είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν ξανά, αν παραστεί ανάγκη.

Στο τέλος κάθε μέρας οι άνθρωποι, το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλο…κι όσο υπάρχουν όμορφοι άνθρωποι, όπως όλοι εσείς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα, τόσο η ομορφιά θα σώζει τον κόσμο και θα τον κάνει καλύτερο!

Να είστε καλά!

Cyclades Open

Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας, αλλά για κάποιους από εμάς η οικονομική ανέχεια σε συνδυασμό με κάποια μόνιμα και σοβαρά προβλήματα υγείας κάνουν τα πράγματα, ακόμα και τα πιο απλά, δυσκολότερα και περίπλοκα.

Ποτέ όμως σ’ αυτό το νησί δεν έμεινε άνθρωπος που είχε ανάγκη και αντιμετώπιζε προβλήματα αβοήθητος από συνάνθρωπό του, ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές.

Μια οικογένεια λοιπόν που δεν έχει οικονομική δυνατότητα και επιπλέον μέλη της αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας ζητά τη βοήθειά μας.

Αν λοιπόν σε κάποιον από εμάς κάτι περισσεύει από τα παρακάτω είδη για τα οποία υπάρχει ανάγκη, υπάρχει τρόπος να βοηθήσει, προσφέροντάς, το καλώντας στο τηλέφωνο 6983735248 (πληροφορίες και λεπτομέρειες κ. Μαρίνα) από τις 3 το μεσημέρι και μετά.

Τα πράγματα που χρειάζονται είναι:

-1 φούρνος μικροκυμάτων

– 1 προστατευτικό κάγκελο για κρεβάτι

– 1 τραπέζι με 4 καρέκλες

– 1 αερόθερμο (σώμα θέρμανσης)

-Μια ντουλάπα

* Τα στοιχεία της οικογένειας βρίσκονται στη διάθεση του Cyclades Open

📸Gerd Altmann/Unsplash

Δείτε επίσης