Διεθνής Αμνηστία-Επείγουσα έκκληση για τη Γάζα: Τέρμα στην αιματοχυσία, διάδρομοι ανθρωπιστικής βοήθειας τώρα!

απο Cyclades Open

Κάθε μέρα που περνάει, οι θάνατοι αμάχων στη Γάζα αυξάνονται με ιλιγγιώδη ρυθμό εν μέσω των ανελέητων ισραηλινών βομβαρδισμών και της επέκτασης των χερσαίων επιχειρήσεων.

Πάνω από 8.000 πλέον οι άνθρωποι που έχουν σκοτωθεί στη Γάζα, σε μια πρωτοφανή ανθρωπιστική καταστροφή που συνεχίζεται. Σχεδόν τα μισά είναι παιδιά, ενώ χιλιάδες ακόμη αγνοούνται κάτω από τα ερείπια!

Η πλήρης πολιορκία της Γάζας από το Ισραήλ, που έρχεται έπειτα από τον 16ετή παράνομο και απάνθρωπο αποκλεισμό της και που σήμερα εμποδίζει την είσοδο νερού, τροφίμων και καυσίμων, υποβάλλει πάνω από 2 εκατ. ανθρώπους σε συλλογική τιμωρία, τους αφήνει να λιμοκτονούν και τους αρνείται το δικαίωμα στη ζωή.

Απέναντι σε αυτή τη σφαγή, η σιωπή είναι συνενοχή!

Η Ελλάδα δεν μπορεί διά της αποχής της από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ να αρνείται να σταθεί στο πλευρό των αμάχων. Οφείλει να ζητήσει την άμεση κατάπαυση του πυρός, και η διεθνής κοινότητα να διασφαλίσει την άμεση εφαρμογή της.

Υπογράψτε και διαδώστε την έκκληση προς τους παγκόσμιους ηγέτες, και προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, να ζητήσουν άμεση κατάπαυση του πυρός για να τερματιστεί η πρωτοφανής αιματοχυσία

ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ (πατήστε για να υπογράψετε στη φόρμα)

Μόνο η άμεση κατάπαυση πυρός μπορεί να βάλει τέλος στις παράνομες επιθέσεις, να σταματήσει τους θανάτους, να επιτρέψει το άνοιγμα ανθρωπιστικών διαδρόμων για τη μεταφορά σωτήριας βοήθειας στη Γάζα, και ταυτόχρονα να προσφέρει ευκαιρίες για διαπραγματεύσεις σχετικά με την άμεση απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα.

Δείτε επίσης