Εκλογές-Ιούνιος 2023 – Μάγδα Φύσσα για τους Σπαρτιάτες στη Βουλή: «Να τους χαίρεστε – Θα μάς βρουν απέναντί τους»

απο Cyclades Open

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 25ης Ιουνίου, η Μάγδα Φύσσα δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή της για την είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή, με τις «ευλογίες» του καταδικασμένου νεοναζίΗλία Κασιδιάρη.

«Θα μάς βρουν απέναντί τους»

Μιλώντας στο debater.gr, η μητέρα του δολοφονημένου από την εγκληματική οργάνωση, Παύλου Φύσσα, σημείωσε:

«Να τους χαίρεστε. Τους θέλατε και τους βγάλατε. Κάποιοι δούλεψαν γι’ αυτό. Εγώ είμαι εδώ στον δρόμο και παλεύω για τον φασισμό που τον έχω στην πλάτη μου. Δουλέψατε όλοι για να μπουν και πάλι στη Βουλή. Τώρα αν μια μονάδα δεν τους ήθελε και οι υπόλοιποι τους ήθελαν. Όλα τα κανάλια έλεγαν ότι είναι κάτι καινούργιο. Πάρτε τώρα το κάτι καινούργιο που είναι ο Κασιδιάρης μέσα» σημείωσε η Μάγδα Φύσσα.

«Αλίμονο για εμάς που είμαστε στον δρόμο και παλεύουμε κατά του φασισμού δέκα χρόνια τώρα για να έρθει μια μέρα και να ακούσουμε Σπαρτιάτες και να είναι ο Κασιδιάρης μέσα. Ε κάποιος δούλεψε για αυτό. Εγώ μέχρι σήμερα δεν είχα ακούσει ότι υπάρχουν οι Σπαρτιάτες σαν κόμμα και πλέον έχουν μπει στη Βουλή. Η κοινωνία που τους έβγαλε να τους χαίρεται και να ξέρει πως θα μας βρει απέναντι του και δε θα κάνουμε πίσω», κατέληξε.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δείτε επίσης