Μύκονος: Συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου

απο Cyclades Open

Απόκριες σημαίνει χαρά και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους. Έτσι στο πλαίσιο του προγράμματος για τις εκδηλώσεις της Αποκριάς ο Δήμος Μυκόνου (Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς) προγραμματίζει συναυλία με μία σπουδαία καλλιτέχνιδα που έχει αφήσει το στίγμα της στο ελληνικό πεντάγραμμο. Πρόκειται για την Ελένη Τσαλιγοπούλου η οποία θα μας ταξιδέψει με τις μεγάλες επιτυχίες και τα τραγούδια της και θα δώσει ζωή στον χειμώνα μας.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα παρουσιάσει τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής της πορείας αλλά και τα πολύτιμα εκείνα τραγούδια που αποτελούν τη μουσική μας περιουσία.

Τραγούδια λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά, τραγούδια σπουδαίων συνθετών μας, κλασσικά και νεότερα αλλά και εκείνα που αγαπήσαμε με τη φωνή της σε πρώτη εκτέλεση, θα παρουσιαστούν μέσα από την φρέσκια «ανάγνωση» των σπουδαίων μουσικών που τη συνοδεύουν και πάντα με την καθηλωτική ερμηνεία και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της αγαπημένης ερμηνεύτριας.

Στα χρόνια της πορείας της η Ελένη Τσαλιγοπούλου κινήθηκε σε ένα μεγάλο φάσμα της μουσικής δημιουργίας, από την pop μέχρι την παραδοσιακή, καταφέρνοντας να καταγράψει πολύ μεγάλες επιτυχίες σε διαφορετικά είδη, που την καθιέρωσαν ως μία δημιουργική ερμηνεύτρια, που πειραματίζεται, δοκιμάζει, ρισκάρει, εξελίσσεται και συχνά τολμά να αλλάζει ρότα, ανιχνεύοντας νέες καλλιτεχνικές δυνατότητες. Ο πιο πρόσφατος σταθμός στη δισκογραφία της είναι ο δίσκος που ετοίμασε με τραγούδια του Απόστολου Καλδάρα.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων καθημερινά στο 22893 60140. 

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων απαραίτητη η κράτηση.

Ώρα έναρξης 20:30. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:30

Δείτε επίσης