Νάξος/Λιμενικό: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Χερσαίας Ζώνη Λιμένα Νάξου

απο Cyclades Open

Δεδομένου ότι διανύουμε μήνα Αύγουστο, κατά τον οποίο αναμένεται αυξημένη επιβατική κίνηση στο χώρο του λιμένα και αντίστοιχα στην παραλιακή οδό, προκειμένου αποφευχθεί η άσκοπη ταλαιπωρία των χρηστών της παραλιακής οδού, ζητάμε εκ νέου τη συνδρομή σας όπως:

  • Α.Τ. Νάξου διαθέσει το Σάββατο 05-08-2023 και την Κυριακή 06-08-2023, στέλεχος Υπηρεσίας του στην οδό Παπαβασιλείου, στο ύψος του καταστήματος «3Φ», από 10:00 έως 18:00, προκειμένου κατευθύνει τα οχήματα που ταξιδεύουν προς την παραλιακή οδό, ενώ όσα δεν ταξιδεύουν προς την πλατεία Πρωτοδικείου.

  • Δημοτική Αστυνομία Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, διαθέσει το Σάββατο 05-08-2023 και την Κυριακή 06-08-2023, στέλεχός της από 10:00 έως 18:00 στην οδό Παπαβασιλείου, στο ύψος της Alpha Bank, προκειμένου ανακατευθύνουν οχήματα που ταξιδεύουν προς παραλιακή οδό, ενώ όσα δεν ταξιδεύουν να μεριμνούν για την αναστροφή τους εάν είναι δυνατόν επί της οδού Παπαβασιλείου ή την έξοδό τους προς το δρόμο του δημοτικού πάρκινγκ του Δημαρχείου.

Προς ενημέρωση σας, το Σάββατο 05-08-2023 και την Κυριακή 06-08-2023, θα επιτρέπεται η διέλευση της παραλιακής οδού, κατόπιν σχετικού ελέγχου, μόνο σε:

  • Οχήματα που ταξιδεύουν
    • Οχήματα τροφοδοσίας
    • Οχήματα έκτακτης ανάγκης
    • Οχήματα ατόμων που χρήζουν βοήθειας

H κίνηση λοιπών οχημάτων που επιθυμούν να προσεγγίσουν το λιμένα ή τη Χερσαία Ζώνη Λιμένα θα γίνεται μέσω περιφερειακής οδού.

Οι αποδέκτες που αποστέλλεται το παρόν, παρακαλούνται για τη συνεργασία τους, δεδομένου ότι η συμμετοχή τους θα συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη της ομαλής διακίνησης των οχημάτων.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση και τις δικές σας ενέργειες.

Δείτε επίσης