Νίκος Παππάς-Χειρονομία που συγκινεί: Δίνει τη φετινή του αμοιβή στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ

απο Cyclades Open

Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησε ο Ν. Παππάς που αποφάσισε να δώσει τη φετινή του αμοιβή στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ

Σε μια σπουδαία κίνηση προχωρά ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, ο οποίος θα δώσει τη φετινή φετινή του αμοιβή στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ.

Την είδηση μετέδωσε ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου, στην εκπομπή «Magic Euroleague».

Όπως είπε, η πληροφορία που είναι πολύ έγκυρη και «δεν βγαίνει από τον ίδιο τον αθλητή γιατί δεν του αρέσει να διαφημίζει τέτοιου είδους καταστάσεις. Η πληροφόρηση που έχω είναι ότι ο Νίκος Παππάς, υπογράφοντας την προηγούμενη εβδομάδα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ανέλαβε μία δέσμευση, την οποία μεταδίδουμε για πρώτη φορά».

Ο δημοσιογράφος συμπλήρωσε πως πρόκειται για «ένα παράδειγμα προς μίμηση για πάρα πολλούς αθλητές, οι οποίοι βγάζουν αμέτρητα χρήματα και δεν τους καίγεται καρφάκι για τον περίγυρό τους».  

Συνεχίζοντας είπε πως «υπάρχουν κι αθλητές όμως, -και δεν είναι μόνο ο Παππάς, είναι κι άλλοι- οι οποίοι προσέχουν πάρα πολύ τους φροντιστές, τους ανθρώπους που τους προσέχουν, δηλαδή που μπορεί να τους δώσουν μία πετσέτα, τις μπάλες, που τους κάνουν την ζωή πιο εύκολη. Ο Νίκος ο Παππάς λοιπόν τη φετινή αμοιβή που θα λάβει από τον Παναθηναϊκό θα την δώσει στις καθαρίστριες του Ολυμπιακού Σταδίου. Θα τα δώσει τώρα τα Χριστούγεννα, σαν ένα προσωπικό δώρο στις καθαρίστριες του γηπέδου. Καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για γυναίκες που μπορεί να παίρνουν 700 και 800 ευρώ».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Παππάς, έχει λάβει διάφορες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, όπως το γήπεδο που έφτιαξε στις φυλακές Κορυδαλλού, αναλαμβάνοντας πλήρως όλα τα έξοδα.

Πηγή: alfavita.gr

Δείτε επίσης