Πατούλης: Σενάρια για απόσυρση της στήριξης στην υποψηφιότητά του από τη ΝΔ μετά το ζεϊμπέκικο που προκάλεσε αντιδράσεις

απο Cyclades Open

Δε λέει να κοπάσει η δυσαρέσκεια που επικρατεί στο  Μέγαρο Μαξίμου για τον Γιώργο Πατούλη, μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο που τον δείχνουν να χορεύει κατά την διάρκεια εκδήλωσης στο Ζάππειο Μέγαρο καθώς φαίνεται πως η «συγγνώμη» του περιφερειάρχη Αττικής, δεν φαίνεται να έπεισε.

Όπως ανέφερε η Στέλλα Παπαμηχαήλ στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του OPEN, στην Πειραιώς και στο Μαξίμου δεν παίρνουν στα σοβαρά τη δήλωση του κ. Πατούλης και αφήνουν τα πάντα ανοιχτά για το εάν τελικά θα υποστηριχθεί η υποψηφιότητα του περιφερειάρχη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ήδη έχουν αρχίσει να αναπτύσσονται σενάρια για άλλες υποψηφιότητες που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν το χρίσμα της Πειραιώς για τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.

Ο περιφερειάρχης Αττικής ήταν προσκεκλημένος στην έβδομη Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού την οποία διοργάνωσαν και συμμετείχαν 97 Ελληνίδες από όλο τον κόσμο. Η εκδήλωση που έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο, ολοκληρώθηκε με τον ίδιο να χορεύει ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους των τραγουδιών της Κατερίνας Στανίση, την ώρα που η χώρα βρισκόταν κυριολεκτικά σε πύρινο κλοιό.

Σε ανάρτησή του ο Γιώργος Πατούλης αναφέρει τα εξής:

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.
Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους.
Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη.
Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου.
Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δείτε επίσης