Σωματείο Μαζικής Εστίασης “Φιλοξενία”: Ενημέρωση για την κάλυψη θέσεων εργασίας στις επιχειρήσεις

απο Cyclades Open
ΕΣΤΙΑΣΗ ΝΑΞΟΣ

Το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» στην προσπάθειά του να βοηθήσει τις επιχειρήσεις Εστίασης του Κλάδου στην Περιφέρεια της Νάξου ώστε να καλύψουν τις θέσεις εργασίας των επιχειρήσεων σε εποχιακή ή μόνιμη βάση συνεργάστηκε και προχώρησε σε  συνεργασία με τον Φορέα ΜΕΤΑΔΡΑΣΗ. 

Η ΜΕΤΑδραση-Δράση για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη ιδρύθηκε με αποστολή να καλύψει κρίσιμα κενά στην υποδοχή και ένταξη προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα Εργασιακής Συμβουλευτικής STEPPING STONE το οποίο πραγματοποιείται με τη βοήθεια της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες βοηθά αιτούντες άσυλο, αναγνωρισμένους πρόσφυγες και μετανάστες να εισέλθουν στην ελληνική αγορά εργασίας

Οι άνθρωποι είναι ηλικίας 18+ και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και μπορούν να εργαστούν νόμιμα στην Ελλάδα κατάγονται από διάφορες χώρες και οι γλώσσες επικοινωνίας, πέρα από τη μητρική τους, είναι τα αγγλικά ή/και τα ελληνικά σε διάφορα επίπεδα γλωσσομάθειας  ορισμένοι/ες είναι διαθέσιμοι/ες να εργαστούν και στην περιοχή μας.

Στο πλαίσιο αυτό, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα τις ανάγκες σε εργατικό δυναμικό σε όλες τις περιοχές της ευθύνης του Σωματείου μας. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια κοινοποίηση των αναγκών από τους εκάστοτε εργοδότες αλλά και των προϋποθέσεων που οι ίδιοι θέτουν για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας τους (κριτήρια, προηγούμενη εμπειρία, γνώσεις ή εξειδίκευση σε κάποιο τομέα, γνώση ελληνικών ή αγγλικών κλπ) ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στην αναζήτηση των κατάλληλων υποψηφίων και φυσικά στις συνεντεύξεις.

Η μετακίνηση των ανθρώπων μπορεί να είναι άμεση αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παροχή στέγασης η οποία είναι σοβαρό κίνητρο μιας αποδοτικής συνεργασίας με τους εργοδότες  και  εξασφαλίζει τη μονιμότερη παραμονή τους.

 Η αμοιβή τους θα ξεκινάει με το βασικό μισθό ανά ειδικότητα και όλες τις νόμιμες αποδοχές.

Οι επαγγελματίες καταστηματάρχες μέλη του Σωματείου «ΝΑΞΟΣ-ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ»  θα λάβουν στο email τους μία φόρμα για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον πόσα άτομα χρειάζονται και σε ποιες  ειδικότητες . Θα συμπληρώσουν την φόρμα και θα την αποστείλουν συμπληρωμένη στο mail του Σωματείου : naxosfiloxenia@gmail.com .

Μόλις  λάβουμε αυτές τις πληροφορίες,  θα προχωρήσουμε άμεσα σε αναζήτηση ανθρώπων που ταιριάζουν με το προφίλ της εκάστοτε θέσης. Η κάλυψη των θέσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί από 7-15 μέρες.

Σε περίπτωση που δεν λάβουν την φόρμα να μας γνωστοποιήσουν το mail τους με SMS στο 6974555767 ή στο 6974311260.

Δείτε επίσης