“Ολα κοτλέ”: Η Γατοβριανή Επανάσταση και ο…τρήμαρχος της καρδιάς μας!

Γατιαρχία

απο Cyclades Open

Ησυχία θα κάνω ανακοίνωση…σύντομη και περιπαικτική, γιατί βαρέθηκα

Ξέρω πως δεν σας γράφω τελευταία-άλλοι λένε πως σας γράφω κανονικά, δεν ξέρω τι εννοούν-έφτασε όμως η μέρα κι ο καιρός να κάνω κι εγώ μια ανακοίνωση, ως γάτος που σέβεται τα μουστάκια όλων των γατιών, για τα δικά σας διατηρώ ακόμα επιφυλάξεις.

Αποφάσισα λοιπόν να κατέβω για τρήμαρχος!

Διότι αυτό το “δή” στο δήμαρχος είναι παρωχημένο και καθόλου πετυχημένο, αφήνω που μου θυμίζει κάτι νεφθαλινέ να το πω, σκοροφαγωμένο να το το πω, ορίστε το είπα!

Το αποφάσισα λοιπόν αφού πρώτα το συζήτησα με τις γάτες Καστρακίου και περιχώρων και συμφωνήσαμε πως είναι καλή ιδέα…δεν κατάλαβα, στην τελική έχω και ουρά, δεν μου κόπηκε όπως εσάς γιατί την αφήνατε συνέχεια απ’ εξω. Είμαι αρτιγατής και γατοπόλεμος!

Σύνθημα της γατάταξής μας είναι το “Όλα κοτλέ!” και σ’ όποιον δεν αρέσει μπορεί να το δοκιμάσει για να δει πόσο αποτελεσματικό είναι στην πράξη.

Η γατάταξή μας θα φέρει την Γατοβριανή Επανάσταση στη Νιαααάρξο, αφού Οκτώβρη θα γίνουν οι εκλογές!

Ως υποψήφιος τρήμαρχος έχω πολλή δουλειά οπότε θα αναλάβει να τρέξει και η ξινή, οπότε να μην απορήσετε που θα τη χάσετε από τα γνωστά τα στέκια…αν και το σκέφτομαι γιατί η πρότασή της να ονομαστεί η γατάταξη “‘Ολα κοτλέ Π.Σ.Κ” παραπέμπει σε 3ήμερο και αυτό το χαρακτηριστικό είναι του Μητσοπιάκη, ικανό τον έχω να μου ζητήσει πνευματικά δικαιώματα, αν και με το πνεύμα είναι μαλωμένος, εκτός κι αν είναι να το πουλήσει, οπότε προσπαθεί.

Ως τρήμαρχος Χαρίλαος θα σας φτιάξω επιτέλους και γήπεδο 32Χ32 και τρολυμβητήριο δημότες να μπαίνετε τρολ να βγαίνετε να ησυχάσουμε όλοι.

Πάω να βρω τον Κτέο γιατί πρέπει να γαταρτίσουμε ψοφοδέλτιο!

Περισσότερα τις επόμενες μέρες γιατί τώρα έχω να βγω περιοδεία με ζητάνε κι από άλλα κράτη…θνιαρρρρ

Κοτλέ διαγωνίως

Χαρίλαος

Δείτε επίσης