Πάρος-Π.Σ. Αρχίλοχος: Μουσική από τον Κινηματογράφο & Εμβληματικά Ελληνικά Τραγούδια (4/06)

απο Cyclades Open

Η χορωδία του Π.Σ. “Αρχίλοχος” Πάρου συναντά την Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων Πειραιά και μας χαρίζει στιγμές ονειροπόλησης!
Η μουσική του Nicola Piovani από την ταινία La Vita e Bella συναντά την μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα από την Πολιτική Κουζίνα, τα Πέτρινα χρόνια του Σπανουδάκη και το Fairyman του Μαρκόπουλου και ο εμβληματικός Θοδωράκης συνδιαλέγεται με τον τρυφερό Χατζιδάκι αλλά και τους Ξαρχάκο, Μαυρουδή, Κατσιγιάννη κ.α. σε μια μοναδική συναυλία ορχηστρικής και χορωδιακής μουσικής.


Λίγα λόγια για τους καλεσμένους μας

Η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων Πειραιά λειτουργεί από το 2012 με έδρα τον Πειραιά υπό την διεύθυνση της Σταυρούλας Μέντη. Αριθμεί 30 μέλη ηλικίας από 8 έως 24 ετών.

Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες και φεστιβάλ, με κορυφαία στιγμή της την συνεργασία της με τον συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο σε ειδικό αφιέρωμα για τον συνθέτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Στόχος της ορχήστρας είναι η διαπαιδαγώγηση των νέων στον υπέροχο κόσμο της μουσικής και η επαφή τους με την ελληνική μουσική και τους Έλληνες συνθέτες.

Ανοιχτό Θέατρο των Λευκών, παραμονή του Αγίου Πνεύματος με έντεχνα ελληνικά τραγούδια που αγαπήσαμε & μουσική από κινηματογραφικές ταινίες που δεν θα ξεχάσουμε. Η καλλιτεχνική σύμπραξη της χορωδίας του Π.Σ. ‘Αρχίλοχος’ Πάρου και της Ορχήστρας Εγχόρδων Νέων Πειραιά – ΠΜΚΠ, υπόσχεται να μας σαγηνέψει.

Είσοδος ελεύθερη

Δείτε επίσης