Μύκονος: “Four Angles” Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας στην Αίθουσα Καλογερά

απο Cyclades Open

“Four Angles” Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας των: Παναγιώτης Γκιόκας, Θανάσης Μπαξόπουλος, Δημήτρης Προκοπίου, Αλέξης Χρυσοστομίδης

21-30 Ιουνίου Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου

Αίθουσα Καλογερά.

Το Σάββατο 25 Ιουνίου θα παρουσιαστεί το φωτογραφικό λεύκωμα του Δημήτρη Προκοπίου «Παραλλάξεις» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΚΔΕΠΠΑΜ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΙΩΚΑΣ

Έχει κάνει σπουδές ως τεχνικός γραφίστας ηλεκτρονικής σχεδίασης εντύπου [DTP] στο δημόσιο ΙΕΚ Νέου Ηρακλείου ως απόφοιτος με διάκριση. Ζει κι εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο νησί της Μυκόνου έχοντας συμετάσχει ήδη σε δύο εκθέσεις φωτογραφίας στην Δημοτική Πινακοθήκη της Μυκόνου. Ασχολείται αρκετά χρόνια με την ερασιτεχνική φωτογράφιση.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΞΟΠΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα. Υπήρξε μέλος του Φωτογραφικού Κύκλου , του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και της Φωτογραφικής Λέσχης της Σύρου. Έχει πραγματοποιήσει 12 ατομικές εκθέσεις σε Αθήνα, Ρόδο, Μύκονο, Σύρο και έχει συμμετέχει σε πολλές ακόμη ομαδικές. Έχει εκδώσει τα φωτογραφικά λευκώματα “Μικρές Ιστορίες” και “Καππαδοκία – Ακίνητος Χορός”. Συνεχίζει ακόμη να εξερευνά τις δυνατότητες του φωτογραφικού μέσου σε όλες του τις πιθανές αναλογικές και ψηφιακές εκδοχές και να κυνηγά την αποτύπωση του χρόνου, της μνήμης και της αίσθησης με τη βοήθεια του φωτός.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ

Γεννήθηκε στο Βόλο το 1972. Από το 1976 ζει στην Αθήνα.Τα καλοκαίρια από το 1992 ως και το 1996 έζησε στη Μύκονο. Είναι ένας φωτογράφος που έχει ωριμάσει μέσα από μια θητεία περίπου τριών δεκαετιών στην τέχνη αυτή. Είναι ενεργό μέλος του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης από το 2003. Υπήρξε μέλος του Φωτογραφικού Κύκλου. Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις, ομαδικές και ατομικές, στην Θεσαλονίκη, στην Μύκονο και σε άλλες πόλεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, (Παρίσι, Χαιδελβέργη, Βουδαπέστη, Λευκωσία, Άμστερνταμ) ενώ έργα του έχουν δημοσιευτεί σε διάφορους καταλόγους και συλλογικές εκδόσεις. Φέτος εξέδωσε το πρωτο του λευκωμα «Παραλλάξεις».

ΑΛΕΞΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ

Είμαι Φωτογράφος τοπίου, πρώην μέλος της Ελ.Φωτογραφικής Εταιρίας, λάτρης της Μυκόνου και της Δήλου, με πολλές συμμετοχές σε Διεθνείς διαγωνισμούς και είναι η δεύτερη έκθεση μου στη Μύκονο.

Δείτε επίσης