Φεστιβάλ Νάξου: Sold out η συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στον Πύργο Μπαζαίου

απο Cyclades Open

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μόνος επί σκηνής, παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντάς μας στη στιγμή της δημιουργίας τους. Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει με την κιθάρα του και μοιράζεται αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας.

Το πρόγραμμα αυτό έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού αλλά και στην Ελλάδα, σε μικρούς συναυλιακούς χώρους ή σε μεγάλα θέατρα, όπως το Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα και το Θέατρο Δάσους στην Θεσσαλονίκη.

Ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής, που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής αυτής τέχνης. Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, την μαγεία της συνύπαρξης και την μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, φωνή.

Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας.

Φώτα: Μαρία Βενετάκη

Ώρα έναρξης: 21:30

Τα εισιτήρια για τη συναυλία έχουν εξαντληθεί

Χώρος:

Πύργος Μπαζαίου, μνημείο 17ου αιώνα, στην ενδοχώρα της Νάξου,

12ο χλμ. Οδού Χώρας Νάξου-Αγιασσού. Τ. 22850 31402

E. naxosculture@gmail.com

(En)

 Alkinoos Ioannidis – “SOLO” | Thurs., Aug. 24 | at 21.30

Alkinoos Ioannidis solo on stage, playing and singing his songs in their purest form, taking us back to the moment of their creation. Following a centuries-old tradition, that of the troubadours, he travels with his guitar, sharing feelings, thoughts, experiences, dreams and realities that concern us all.

A program to listen to and participate in, carrying us straight into the core of this sacred art through its intensity and silences.

Alkinoos Ioannidis: acoustic and electric guitar, voice.

The concert is sold out

Venue:

Bazeos Tower, 17th-century monument, in the hinterland of Naxos,

12th km of Naxos Chora–Agiassos road. T. +30 2285 031402

E. naxosculture@gmail.com

www.bazeostower.com | www.naxosfestival.gr |

Δείτε επίσης